zeynaa16 Ocak aşılama yaptıranlar başlayanlar birlikte sürecimizi takip edelim. Dualarımızda birbirini eksik etmeyelim kızlarrrrr 🤲🫶🏻
bahaarkaya zeynaa16 ben de cumartesi günü oldum bu ay bakalım nasıl ilerleyecek süreç yumurtanın kaç mm kaç tane vardı
Kelebekkkk34 zeynaa16 merhaba canım devlette aşılama bütün testler falan hazır olunca hemen aşılama başlanıyo mu yoksa rapor sürecini falan beklemek mi gerekiyor? Raporu beklemeden kendim ilaç alsam olur mu yoksa illa o raporu almak mı gerekli
zeynaa16 anonimhesapp her hastane farklıdır bilemem ki. Benimki çok titizlikle çalışıyor doktorum çok ilgili. 2günde bir kontrole gidiyorum. Şehir hastanesi oldpu için mesafe uzak yol yoruyor insanı sadece.
zeynaa16 bahaarkaya 19mm tek yumurta gelişti pcos var bende bide doktor fazla gelişmemesi için uğraştı iptal ederdi aksi durumda
bahaarkaya zeynaa16 hmm doğru çok gelişmesıde çok olmasıda iyi degıl benimde 22 mm di inşallah tutar haber edelım birbirimizi ya
zeynaa16 Kelebekkkk34 raporsuz vermezler zaten. İğneler karaborsaya düşmez 10 bine falan satıyorlarmış iğneyi devlet el koymuş bu duruma raporsuz asla vermiyorlar.