vanilya_kokusu_ Kızlar bugün kontrolum var di 29 haftalıkk odlum bugün qma bebeğin bazı ölçümleri 32 haftaya uyumlu cikti yani e nabizdan gördüm normalmi acaba
Fuunndaaa vanilya_kokusu_ bacak boyu baş çevresi vs hepsi ayrı ayrı ölçülüyor ultrason verilerine göre büyük ölçüm yapılırsa onu ileri yazıyorlar bir iki haftalık ileri olması problem değil
hilal858_ vanilya_kokusu_ Benim ki de öyleydi bu haftalarda sonra 33+3 de gittiğimde bütün ölçümleri 35+6 çıkmıştı gelişimi gayet güzel iyi besleniyor demişti bu hafta pazar günü 35+4 de kontrolüm var bakalım kaç haftalık çıkacak
vanilya_kokusu_ Yazmelegi_ yok acaba yanlış mı girmişler sisteme çünkü ölçümleri 29 +3 ve 4 olarak söylüyordu asistana
Yazmelegi_ vanilya_kokusu_ evet fazla, ama doktor söylerdi bi sıkıntı olsa. Kontrole gittiğinde bi sor bakalım ne diycek
vanilya_kokusu_ Yazmelegi_ sorarım ama bence yanlış girilmiş 20 haftalık Ken De bebeğin kilosunu 700 Gr olarak girmistiler😂benim göbek Yok doğru düzgün bide 32 haftaya uyumlu çıkmış
vanilya_kokusu_ Fuunndaaa baş ölçümü yüksek çıktı sanırım 29 haftalıkk oldum normalde bugün ama doktor asistana söylediği zaman 4 gün fazla söylüyor du mesela 29+4 dedi her ölçüme e nabiza neden öyle girdiler bilmiyorum bence yanlış girmiş hilal858_
ezgi3452 vanilya_kokusu_ Ben 27 haftalık olduğumda gitmiştim bebiş 28 haftalık ama bacak boyu 30 cikmisti belki baş,göbek,bacak kısmında birinde ilerilik vardır canım çok önemli olsa doktor söylerdi mutlaka 🫶
ruzgar21 vanilya_kokusu_ ay baktım da hiç bişey yok özel hastaneye gidiyorum ondan mı kaynaklı bilemedim