Serraaa Suyumun sınırda olması ve eşimin asagıda olmasıyla sezeryana karar verildi spinal olucam hastaneye yatısın gercekleşti sabah ınşallah amelıyata giricem dualarınızı beklıyorum onerilerinizede acıgım cok korkuyorum acıkcası tum anne adaylarına ALLAH kolaylık versin inşallah🙏🙏
cagladuz Serraaa Inşallah sağ salim kucağına alırsın canım 🙏🏼 Bebisini kucağına alınca yaşadıklarını yazmayı unutma ama sanırım bende 2 3 güne aynı şeyleri yasayabilirim😢 çok korkuyorum ama bakalim hayırlısı artik
Tubabora Serraaa Allah kolaylık versin canım 5 gün sonra bende olacam plesanta aşağıda benimde çok korkuyorum bende yaşadıklarını yaz mutlaka Sağ Salim kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🙏🏻🥰💕yavrunu uyku yok bize
Serraaa cagladuz ALLAH kolaylık versin uyku hıc uyuyamıyorum aynı derecede korku bendede var ozellıkle sontadan cok korkuyorum hayırlısıyla cıkarsam ınşallah yazıcam canım ınce ayrıntısına kadar bıseyı bılmeden girmek fena cunku
Serraaa Tubabora yok walla cnm oyle bır gerıldım ki anlatamam plesenta asagıda bnmde hatta baya ultrasyonda bebegımı goremedım bıle ALLAH yardımcımız olsun sızın için herseyı sorup ogrenıcem
Tubabora Serraaa rahat ol canımm sitrrese girme sağ sağlam alırsın inşallah kucağına bebeğini kendine geldiğinde yaz bize mutlaka