Meheremm Aleynadiyorki merhaba canim süt cok kilo aldirir hergun mutlaqa ic etkisin goreceksin sade icemezsen biseyler qat bal seker cikolaata agiz tadina uygun yapib tukete bilirsin emin ol kilo aldiracaq sən digil benek kilo alicaq
prenseslerblogg Aleynadiyorki kaşar ceviz özellikle tahin pekmez kuruyemişler muz özellikle her sabah yumurta protein ağırlıklı beslenmek yeşillik yemek bol bol bence kilo aldırıyor balık mesela yani ben şuan 35+5 im ben toplam 10 kilo kaldım çocuk şuan 2800 falan
hazalmamy Aleynadiyorki bal dene canim ben kahvaltılarda bal tüketiyorum hep onuda nasıl anladım bir ara kilosu fazlaydı benimkininde suyu falan fazla dendi doktorum şekerli herşeyi kesti o ara kilo alımı durdu ordan anladım sonra düzeldi suyu falan şeker çıkmadı zaten bende bal yemeğe devam ettim kilo alımı devam etmeye başladı
tugcegldal lee_ann evet normal ara öğünde çekirdek olarak sütlü kahvemin yanında tükettim. Ya da soyulmuş olarak alıpta sabah yumurta üstüne de koyabilirsiniz, salata içine de ama ara öğün yapmak daha iyi oluyor.Her gün bir küçük kase tükettim.
busrataskesen Yazmelegi_ dedim Es07 peki 24 saat protein istedi mi Yapay zakeya sordum kötü değil enfeksiyonda öyle çıkar yazmış 🥹
betealt bsya ya ben peynir türevlerini tost veya börek dışında yiyemiyorum. Tost canım çekiyor sürekli. Kaşarlı tost yapıyorum. O da aldırıyor mudur acaba 😅
Happymomlke Aleynadiyorki bence bunun için kendinizi hiç zorlamayın 4 ay boyunca dünya kadar kustum hatta bu çocuk çok zayıf doğacak dedim iştahsızlıktan günde sadece 2 öğün beslenebildim 38.haftada 3600 dediler 3400 doğdu. Demem o ki o bir şekilde nasibini alıyor 🙈🌸 ama şunu söyleyeyim peynir midemi bastırdığı için kahvaltıda peynir bal kaymak çok yedim son aylarda da kuruyemiş ve süt içtim
almila1723 Aleynadiyorki Kaşar peyniri, kırmızı-yeşil biber , kabak çekirdeği, ceviz, muz mercimek yemeği, balık
Aleyna_Muzaffer Yazmelegi_ Ayyy canım çekti kız şimdi gidip alacağım bimden iki üç kase yerim herhalde 🤭🌸😍😍😍
rozcans ben buna inanamıyorum, yediklerimizin bebeğin kilosuna çok etkisi olduğunu sanmıyorum. bence en önemli etken; genetik. ama tabii sağlıklı beslenerek bebeğinizin beyin gelişimini destekleyebilirsiniz diye düşünüyorum😊 sağlıcakla gelsin🤍