Herkese merhaba bu başlık için çok bekledim :))
2 ocak günü kontrolüm vardı bebeğim başından beri ters duruyordu sezeryan olacağı belliydi. Kontrole gittim doktor yarın alalım dedi ve o gün hastaneye yatışım yapıldı. Gün içinde kan idrar tetkikleri yapıldı. Düzenli nst çekildi. Gece 12 den itibaren bişey yiyip içmem yasaklandı. Gece ameliyatta giyeceğim kıyafetleri getirmişlerdi. Sabah 8 buçuk gibi aradılar kıyafetleri giymemi söylediler. Sonra gelip sondamı taktılar. Sonda biraz rahatsız edici evet ama asla dayanılmaz bir acı değil ben kendimi çok sıktım o yüzden biraz fazla canım acıdı. Eşimle vedalaştık .Sonra beni ameliyathaneye indirdiler. Ben çok panik biriyim ne olacağını bilmediğim için korkudan ağladım :) herkes beni motive etmeye çalıştı çalışanlar hemşireler anestezi ekibi herkes çok güleryüzlü iyiydi. Beni masaya yatırdılar. Yaptıkları işlemleri hep söylediler. Karnını siliyoruz soğuk olabilir korkma falan diye. Zaten 2 3 dakikaya kendimden geçtim. Uyandığımda yoğun Bi regl ağrısı gibi ağrım vardı. Bebeğimi görünce unuttum bile :) hemen yukarı çıktım bi süre dinlendim ayağa kalkıp yürüdüm. İnanın bebeğinizi görünce bütün zorlukları unutuyorsunuz. İçimde pıhtı kalmasın diye karnıma batırdılar biraz anlık canım acıdı ama sonrasında onu da unuttum. Odam ilk gün iki kişilikti. Doğum yapınca tek kişilik odaya aldılar. Özel hastaneden farkı yoktu gerçekten çok ilgilendiler. Yanımda ilk gün kimse kalamadı izin yoktu. Doğumdan sonra annem kaldı eşim ziyaret saatlerinde gelebildi.
Biraz uzun oldu sorularınız varsa yanıtlayabilirim ben bu süreçte çok şey merak ettim soramadım kimseye siz çekinmeyin lütfen sorun :)