yasemincel65 Ay kusura bakmayın valla bu postu attıktan sonra aniden misafirim geldi daha şimdi gittiler cevapları geç verdim 💞💞
Baklavaseverim yasemincel65 Yok kız 3. Gün de ağrı kesiciyi bırakacaktım kayınvalidem verdi içtim ama 4. Gün de bıraktım öyle düşün tabi ilk doğumun değilse
sevacano yasemincel65 beyazin benzerini aldim ben ust kismi olmayani siyah rengi aldim beyaz renkten de bir tane aldim ertesi gunu banyo fln yapip giyerim diye
yasemincel65 sevacano evet ben de her şey normale dönünce kızımla ciciş ciciş beyaz giyer takım oluruz diye alacam bir tane de koyu renk hastaneye alcam kesin 🤗🤗🤗
Baklavaseverim yasemincel65 Yok aşkım korkma ameliyat olduğundan tabi ilk günler zorlayabiliyor ama 1 hafta içinde baya azalıyor
yasemincel65 Baklavaseverim valla diyorum artık doğum olsun da üstümdeki şu yük kalksın baya ağırlaştım hareketlerin kısıtlandı çok 🥹🥹
Baklavaseverim yasemincel65 Ayy o doğum sonrası hafifleme inan ağrıları zaten unutturmaya yetiyor ilk gün için bir şey diyemem ama 🤣
ogretmenannecik yasemincel65 ben de aynı siteden aldım ama kanama vs olur diye lacivert tercih ettim risk almadım 🙈 sezeryan olacağım için elbise şeklinde aldım ben birtane de çünkü ilkinde pijama ile çok zorlanmıştım
yasemincel65 ogretmenannecik ay evet dikiş va varsa pijamanın lastik kısmı baya zorlar insanı bir tane de gecelik şart
ogretmenannecik yasemincel65 evet canım zorlanmıştım ve tuvalete giderken de ilk gün özellikle pijamayı indirip kaldırmak zor oldu baya benim için elbiseyi hemen yukarı çekebilirim diye düşünüyorum. 😊 düşündükçe strese girdim bak şimdi 🙈