sirius8 Memnuniyetinizi de paylaşırsanız sevinirim birde doğum fiyatı hakkında bilginiz var mı Ocak itibariyle
mervekocogl sirius8 2 hafta önce eltim jimer de doğuma yaptı. Hastaneden hiç memnun kalmadığını söyledi. Ama doktorumuz dış doktor olduğu için ben de mecbur jimer e gideceğim. Fiyatlar da dış doktor için sadece hastane kısmı 33 bin sezaryen-normal -36.300tl epiduralli normal doğum şeklinde değişmiş. Tabi artı doktor ödüyorsunuz. Kendi doktoru için total fiyat nedir bilemiyorum
Hdyet Merhabalar ben sirius8 merhabalar bende jimerde doğum yapacağım 65 bin dediler doğum şekli fark etmiyor bi paket yok yani muayene 3.000 bin nst 600
kbrklc16 mervekocogl emin misiniz jimerden bahsediyoruz suan normal bi ozelde 45 50 bin diyolar zaten jimer 85 bin diye biliyorum kizimi.orada dogurdum.ben
mervekocogl sirius8 Fiyatlar çok yüksek, fiyata karşılık sundukları hizmet çok kötü hemşiresi ebesi vs dedi. Suları çok geç ısınıyormuş, normal doğum sürecinde duşa sokup sancıları öyle karşılamak istemişler ama nereden baksan 20 dk su boşa aktı diyordu
Snowel sirius8 benim kardeşim 2021 de jimerde doğum yapmıştı doğum sonrası çok susamış koridorda ya da oda da ne bir sebil ne bir kantin var demişti eşi benzinlikten gidip almış o zaman😒
sirius8 mervekocogl şehir hastanesi daha iyi o zaman inanın ki . Ben orda yattım 2 hafta bazı odalar tek kişilik banyomda sıcak suyun , otomatlar çay kahve su herşey vardı hemşireler de ilgileniyordu
Hdyet mervekocogl bende çok tedirginim fakat diğer hastaneler de de maalesef hep bi problem ve fiyatlar daha da uçuk
sirius8 Snowel yaa merhaba hamileliğiniz nasıl geçiyor sizinle daha önce de konuşmuştuk :) kaç haftalık oldunuz doğum için nereyi düşünüyorsunuz
mervekocogl sirius8 ağrısı olduğu zaman da tam yarım saat kimse gitmemiş yanına ☹️ şehir hastanesi için de ekip değiştiği için iyi yorum yapan da çok kötü yorum yapan da. Ki onun dışında ssvd kabul etmiyorlar devlet hastaneleri malesef
sirius8 Snowel şehir hastanesi için de sordum benim sezeryan olacağı belli olduğu için. Gün veriliyormuş , o gün hangi doktor nöbetçi ise o yapıyormuş
mervekocogl kbrklc16 Benim doktorum dış doktor olduğu için hastane ve doktor ücretini ayrı ayrı ödüyoruz. Totalde baktığınızda 70 bine denk geliyor zaten. (Ssvd olduğu için bizim muhtemelen min 80 bin olur) Bu dümdüz ücret eğer standart oda değil de biraz daha geniş olsun derseniz +11+16+22 bin (odaya göre değişiyor) süsleme fotoğraf vs onları biliyorsunuzdur zaten. Standart mini paketleri bile min 9-10 bin şu an