kızlar 11 haftalık hamileyim ama son zamanlarda vücudum bir anda şişiyor bir anda iniyor özellikle Bugün mesela bir günde çok şişiyorum bir gün çok iniyorum bir gün mesela biraz dikkat etmeyeyim işte beyaz ekmek yemiş olsun da olsun hemen ertesi gün birkaç gün boyunca o şişlik devam ediyor Sürekli artık diken üstünde yaşamaktan yoruldum normalde de Evet her şeyi sindiremezdim ama bu kadar değildi mesela yeşil çay içerdim işte aralıkla oruç yapardım dikkat ederdim ama şu anda böyle bir şey pek mümkün olmuyor bağırsak düzenim Gayet iyi yani O konuda sorun yaşamıyorum Ama karnım bugün çok fazla şişiyor bir gün normale dönüyor ve gebelikte bunu kontrol edemiyorum yani hani ödeme atmak için ya da atıyorum Hadi bugün dikkat edeyim diyemiyorum hamileyim sürekli acıkıyorum ya böyle olan gebeler var mı yemin ederim fotoğraf sert’e başladı Bir yere hazırlanayım gideyim Üstümü değiştireyim diyemiyorum Çünkü kıyafetlerim Bilmiyorum belki de psikolojik de olabilir ama kıyafetlerim bir gün mesela 0 Göbek gibi duruyor bir gün Göbeğim çok çıkıyor Artık iyice Zaten göbeğim belirginleşmeye başladı normal mi şu anda