eslem2121 Kızlar bunlr var üç gün gecikme var gebelik olacağını düşünmüyorum acaba idrar enfeksiyonu olabilirmi doktora gitmelimiyim yoksa regl olacağım için belirti mi 🤔
Irem-61 eslem2121 kuzum benim ishalım vardı soğuk soğuk terliyordum sırtım ağrıyordu ben hasta oldum diye düşünürken hamileymişim meğer
eslem2121 Hastaneye de pek gitmek istemiyorum evde enfeksiyona me iyi gelir bide sökülmek için ne kullanırsam hemen gelir regl
eslem2121 osimdiannee içiyorum aşkom ama inan devam edio sürekli akıntı temiz bir insanımda iç çamaşır hergün değişir altmış derecede yıkanır tuvalletler aymı şekil
Irem-61 eslem2121 kuzum bence git bir test yap ☺️ bende üşüttüm diye düşünüyordum. Lunaparka gidip çok Hızlı trenlere bindim yükseklik korkum olmasına rağmen o koca koca göğe çıkan salıncaklara bindim . Meğer hamilelik belirtisiymiş hepsi .
asil15 eslem2121 canım bu belirtiler genelde regli öncesi oluyor bazen 1 hafta gecikme normal oluyor şuan sadece şu içmekten başka bir şey yapamazsın.
eslem2121 kimchikimdi bnmki genelde günü gününe tbi bazen istisnalar oluyor aşkpm bekliyeyim bakalım geçmezse giderim doktora