ments ay_isigix size en kolay gelecek şekilde kılmaya gayret edin . İnanın ki namaz zor bir görev ve Allah ne durumda olursak olalım bunu bizden istiyor. Abdest alırken de almazkende banyoda hep paspas bulunduruyorum bizm banyoda kaygan . Duş içinde duşa kalbine koyulan ürünler var kayma olmasın diye ondan alabilirsiniz.🥰🤍
ments Merdem63 ya bende sizin gibi yapıyorum bazen karnım fazla şiş oluyor bazense normal oluyor. Kılabilmek en güzeli ne olursa olsun.🤍🤲🏻
ments bsibel henüz ayakta kolaylıkla kılabildiğim bir aydayım bakalım zaman ne gösterecek. Teşekkür ederim yorumunuz için 🥰🤲🏻
ments sevacano maşallah kılabilmeniz ve emek vermeniz çok güzel. Allah’ta bizden bunu istiyor. Ne olursa olsun farz namazı kılalım istiyor. Kolay eylesin Mevla. 🥰🤲🏻
vanilya_kokusu_ ments teşekkür ederim bazen kalkmaiyorum sabaha Allah’ım afetsin inşallah tam kilmuai nasıp etsin bize
Keziban ments 40 + 2’de doğum yapmış olarak son dakikaya kadar hep ayakta kıldım ama nasıl kıldım şu an ben de unuttum 🤣ama hiç oturmadan kılmıştım eminim. Ama namaz hareketleri sanki böyle biraz normal doğum hareketleri gibi pelvik hareketleri de destekliyor gibi geliyor bana yoga’dan aşağı yukarı bunun gibi bir şey
Keziban Keziban pardon pilates miydi neydi o hamileyken yapılan meşhur bir spor vardı unuttum şimdi kusura bakmayın
ments vanilya_kokusu_ amin amin olur öyle , bazı sabahlar bende de oluyor , vicdanım hiç rahat etmiyor, huzursuz oluyorum o nedenle hep kalkmaya çalışıyorum. Birbirimize dua edelim. En makbul dua din kardeşinin kardeşine ettiği duadır.🤍🥰
140524ba Bu gebelikte daha oralara gelmedim ama öncekinde koktu veya sandalye önüne ütü masası koyuyordum oturduğum yerde çok eğilmeden kılıyordum yada masa da rabbim kabul etsin inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
yosiii Edacck dinimiz o kadar zorlayıcı bir din değil secdesiz olmuyor tabi ki ama zaruri durumlarda oturarak namaz oluyor bende otururak kılıyorum sizde öyle yapın bebek kasılıyor sonra secde de sonuçta dinimiz kolaylık dini Rabbim ibadetlerimiz kabul etsin inş🌸bebişlerimizi de sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🌸🌸