mutsuz1 Normal gebelik belirtileri, gelip giden su gibi ve beyaz süt gibi akıntı, hafif memede büyüme ama ağrı yok mide bulantısı, sağ kasıktan bacağa vuran ağrı.,,,
Busraaaakkk mutsuz1 sağ kasıktan bacağa vuran ağrı. Benim en belirgin belirtim buydu, reglime 2 gün vardı
elinaz1 mutsuz1 adete 3 gün kalasıya kaset test pozitifti belirtilerim sık ve dolu dolu idrarım geliyordu ve aşırı bel ağrım vardı tutuldum sanıyordum . Geri kalanı adet ağrısı ile aynı
sima1414 Inanki belirtiler aynı Regl ile hamilelik o yüzden test yapın.ben 3 gün geçti yaptım test negatif 6.gün silik çıkmıştı ama geç döllennme olmuş bende .
Papl sima1414 canım bende 4 gün oldu gecikeli bu gece saat 3 gibi dayanamadım test yaptım silik çıktı ondan önceki testlerim hep negatifdi acaba geç döllenme olduda anca mı çıktı idrarda kafam karıştı testin markası dayscomfort
mutsuz1 sima1414 bu sefer bana farklı geldi diye,, daha önce yaşamadığım şeylerdi, ben en iyisi dediğiniz gibi adet günümü beklim
mutsuz1 Papl benim önceki gebeliğimde öyle olmuştu sonra kimyasal gebelik oldu. İlk negatif sonra silik, sonra baktım beta 22 . Sonra yükseldi 127 oldu, sonra doktor sağlıksız dedi b, sonra beta 124 oldu ve adetten 1 gün sonra kanamam başlamıştı. Ama inan belli olmaz bende şuan çelişkiler içindeyim …..
mutsuz1 byzysn ben önceki gebeliğimde 5 gün kala yapmıştım çıkmadı 2 gün kala pozitifti. Ama şuan bende başkalarına soruyorum… Siz ne yaptınız diye 😊
byzysn mutsuz1 insan işte ne yapacagini şaşırıyor malesef insallah pozitif gorebilirim belirtilerim var diye düşünüyorum normal regl de ben oncesinde bu kadar bisey hissetmezdim cunku
mutsuz1 Busraaaakkk ağrıyı tarif edebilir misiniz rica etsem, çünkü benim fazla sürmedi, 7 saat felan sürdü diyebilirim. İnşallah hamileyimdir ya, umut oldu.
mutsuz1 Papl diğer ay inşallah olur, polikistik overin yoksa eğer kuru incir ve havuç suyunu yumurtlama ya yakın kaynat iç canım, kuzenim böyle yaparak 3.cocuğu getirdi. Eğer başka kist veya polikistik overin varsa Sakın bunu yapma, sadece adet bitince sabah akşam soğan suyu kaynat iç. İnşallah bebeğin olur 🤲
mutsuz1 Nilaypinar mide bulantısı felanda yoktu yani, Benim yengemde aynı sizin gibi söyledi, belirtim yoktu hiç dedi.
Busraaaakkk mutsuz1 Canım devamlı gelen bir ağrı değildi. İlk kez yaşadığım böyle çekilmeye benzer, elektrik çarpması gibi bi ağrıydı oturduğum yerde oldu. Üzerimde de inanılmaz bi halsizlik vardı grip olucam heralde dedim. Sonra burda gezinirken aynı böyle birisi belirtilerinin arasında bende olan şeyleri yazmıştı. Reglime de 2 gün vardı koşarak test yaptım anında çizgi belirdi zaten. İnsallah sende güzel haberler alırsın 💙
mutsuz1 elinaz1 seninki direk pozitif çıkmış aslında, benim adete 3 ,4 gün var kaset test negatif. İdrarım zaten çok var bel ağrım ayaktayken çok oluyor. Aslında uyuşuyor gibi ama bi yandan kararsız kaldım. Yorumunuz için teşekkür ederim.
rvsss mutsuz1 belirti çok değişken bi şey bence kimseye göre karşılaştırmayın kendinizi ben normal regl sivilcesi çıkarmıştım reglden önce gelen agresiflik bile vardı kasıkta regl olcak hissi vardı meğer gebelikmiş yani ve ben hamile kalamıyordum 7 aydır. regl gelcek diye test bile yapmamıştım o ay testi pozitif görünce bile inanmadım test bozuk sandım😂
mutsuz1 rvsss aslında hiç umudun yokken oluyor, belirti kurcalayınca olmuyor😂 Sonuç olarak adet olursam hüsrana uğrarım 😂karnımda adet Şiiliği yok, daha öncesinde hatta hepsinde adet olmaya yakın karnım aynı balon gibi şişerdi, şimdi öyle değil. Sanki günlük hayatımdayım. Yani bu konuda haklısınız
rvsss mutsuz1 aynen öyle umudu kesmek lazım galiba farketmeden stres yapıyoruz etkiliyo tüm bedeni en iyisi akışa bırakmak inşallah tez vakitte sağlıkla hayırla dolar seninde kucağın allah isteyen herkese nasip etsin🤲💕
Busraaaakkk mutsuz1 Canım kaset test için erken zaten, erken gebelik varsa onunla dene yarın. Bende de bak normalde şişlik, gaz, 2 gün önceden başlayan ishal olurdu bunların hiçbiri yoktu. Sadece inanılmaz bir bel ağrısı vardı. Kasıklarda da bahsettiğim çekilme tarzında sızı giriyordu. Normalde kasık ağrısı nedir bilmem mesela 🤷🏻♀️