Rbs06 Kızlar mama degısıklıgı yaptım zaten uyumuyordu sımdı hıc uyumuyor mamayla bağlatıntısı olabılırmı ya
Havin49_ Rbs06 mama değişikliği malesef bebeklerde bağırsaklrı alışması biraz zaman alıyor ve ne kadar kaka ve gaz rahat yapsa bile bağırsakları sindiremiyor neden mama değişikliği yaptınız acaba
aybarsotti Rbs06 biz de sma dan aptamil prosyneo ya geçtik dün, bi içmek istemedi sonra içti falan gece uyudu ama karnından hep gurul gurul sesler geldi. Çok sinirliyim sma ya , bebeğim hem seviyordu gelişimi vs de iyiydi
Havin49_ Rbs06 Sma gaz problemleri için gerçekten çok iyi bende 1 sene kullandım oğlumda hiç sorun yaşamadım ama son olaylardan sonra malesef insan güvenemiyor oğlunuzun bağırsaklarının alışmasını bekliyceksiniz ben oğlumda değiştirmek istedim fiyatı çok pahalı diye ama ona alıştığı için diğer hiçbir mamayı içmemişti
Rbs06 Havin49_ evet ben degıstırdım aptamil aldım ıstahlı ıcıyor bı sorun yok ama huzursuz yanı 5.cı gun bugun 5. 7 gun sonra rahatlama alısma oluyormus bakalım
Rbs06 aybarsotti ılk gün verdıgımde benımkıde yattı sesler gelıyordu ıkıncı gunden sonra 20dkda bıruyanıp aglamaya başladı umarım senınkınde olmaz 5.cı gundeyız 7gunden sonra alısıyorlarmış bakalım beklıyoruz 🙄
Rbs06 Havin49_ aslında benım kız güzel gaz cıkrıyor her fırsatta ama yınede rahatsız ettı demekkı tesekkur ederım 🥰😆
Havin49_ Rbs06 rica ederim Cnm yapsın yapsın onlar yaptıkça ben rahatlıyorum valla allahtan o gaz dönemlerini geçtik oğlum 1.5 yalında ama ikizlerim doğmak üzere inşallah oğlum gibi çok gazlı bir bebek olmazlar
Rbs06 Havin49_ of of allah yardımıcınız olsun sız büyütmüşsünüz ıkızler ablamında vardı alah yardımcınız olsun sag salım dunyaya gelırler ınsallah
aybarsotti Rbs06 bizimki 8 buçuk aylık🥹 erkek. Çok şükür ek gıdayı güzel yiyor da doktorumuz mamayı azaltalım ek gıda ağırlıklı gidelim dedi
Rbs06 aybarsotti senınkıde masallah büyümüş benımkı gece uyku sıkıntınyasıyoruz en fazla yarım saat yatıyor sonra uyanıyor uykuya cok zor gecıyor ne zaman uzuyor tahmını uyku süreleri cok yoruldum
aybarsotti Rbs06 6. Aya yakın atak oluyor ondan kaynaklanıyor olabilir bide o zamanlarda bizim dişler başlamıştı uykularımız bozulmuştu
Rbs06 aybarsotti ya ilk 2ay cok guzel yattı sallamıyordum bıle 3ten sonra bpzuldu uyusada yarım saat uyuyup kalkıp yatmamak ıcın dırenıyor herseyı denedım duş masaj beyaz gurultu gunduzde sureklı uyumak ıstıyor gene sallıyorum yatıyor yarım saate kalkıyor bılemıyorum bı atlatsaydık
Rbs06 almila1723 en azından bu kutuyu bı bıtırıcem bu sefer şans verıyımde baktım olmazsa hippi denerim sureklıde Degıstırmek ıstemıyorum zor oluyor cocuk ıcınde aptamılın ıcerıgınıde ben begendım alısınca duzelmezse dedıgınızede bı şans veririm olmazsa 👍