Ebruelaefsa Kizlar 34 haftamdayim artik gece oldumu bana afakanlar basiyor yataga girmek istemiyorum yatak igneli fici gibi bu haftalarda olan arkadaslar sizde durum ne
Sdt Ebruelaefsa ben de 8 hafta da böyleyim ilerleyen zamanlarda iyice artarsa nasıl tahammül edilir şuan bile asla uyutmuyor 😵. Bi tedavisi YOk mu bunun ya
HandeAnne Ben soğuk su tutuyordum biraz rahatlatıyordu bir de yastık üzerine koyun ayağınızı yüksekte olsun
Ebruelaefsa Sydcan41 sadece bacaklarim olsa gene iyi tum vucudum benim oyle canim dedigim gibi yatak sanki igneli fici
BuketBerkay Aynısı bende var ne yana dönsem nereye koysam uzatsam deli gibi ağrıyor hiçbir şey fayda etmiyor :/
Sydcan41 Ebruelaefsa ay o bıkere oldu bana cok kötü gercektenn arada kollarıma oluyo bıde uyurken bacagmı kolu sallamısm rahatlatıyo dıye esim gece korkms benden 😀
Bebeksicimm1 Suan hem bacak hem bel agrisindan ölüyorum bide 34 haftada mide bulantısı çekenler var mi ?
Beyazlale Ben hamile kalmadan öncede vardi tam tedavi olmadan gebe kaldim. Suan sizin haftaniza yakin degilim ama benim de dayanilmaz sekilde suan bile ayagimin altinda yastik var ama kesmiyor butun gece dön öteye dön beriye gecmiyor ve uyku duzenimide cok bozdu zor bi durum