melekaykan Bir1kelebek araştırın bardakları ısıtıp belinize koyuyorlar vakum gibi çekiyor. Bu sayede çok tanıdığım hamile kaldı
mery_nil huvuuuuff dana önceki Hsg+istmosel başlığımdada sormuştunuz. Zor değildi benim için sanomedde çektirdim. Keşke vakit kaybedeceğime daha erken çektirseymişim dedim.
beggul Soğan kürü, ev yoğurdu, kefir, bolca portakal suyu, havuç suyu, nar suyu, kabak çekirdeği, doğal tuz kullanımı ve arı sütü 🙏 ayrıca B12, demir, folat magnezyum, tsh değerlerinize baktırmayı unutmayın mutlaka 🌸
hanifeerman Eliz_brck Eliz_brck evet canım bu dediğin gerçekten doğru şuan bn iki aylık gebeyim bnde idar yolu enfeksinj vardı senelerden beri devam eden ilaç tedavisine hiç bir türlü yanıt vermiyordu doktorum bana folik asit ve kan sulandırıcı başladı enfeksiyonun olduğu için de nar ve nar suyu içmek gerkiyodu ilk başta on yargılı oldum ama kullandığım ayda hamile olduğumu öğrendim evet alah ne zmn nasip kısmet ederse ama bana iyi geldi tavsiye ederim
prensesannesi246 ipek9 meryem ana otu 😊 kızımda 2 sene uğraş sonucu bu otu eve sokmamla hamile kaldım 😊 belki tesadüftü bilmiyorum ama tedaviyle hamile kalırsın dedikleri ben doğal yolla ve bu otu aldığım ay hamile olduğumu öğrendim :) otu kullanmak nasip olmadı ama bi kaç tandıdığım bu otla hamile kaldı :))
birumut_ zamansmomm yumurtlama takibi yaptınız mı bende kullandım ama sanırım yumurtlamamı geciktirdi şuan
zamansmomm birumut_ hayır yapmamıstım kullandıgım donemde yanı test falan kullanmamıstom sadece yuksek genelik ihtimali olan gunlerde gun aşırı ilişki oma dikkat ediyordum
huliss Ben normalde reglim gelsin diye soğan kürü içiyordum ama bu aynı zamanda hamilelik şansını da artırıyormuş. Evlendiğim gibi ilk haftadan hamile kaldım
zey-nep11 ipek9 git nihalin bahçesi adlı sayfadan hayıt macunu al ye âdetken sabah aksam bol su ıle bır tatlı kaşığı ye tahtaa olcak metal aslaaaa bozar urünü ye 15 gun. Bırak diğer adeti bekleee kımınde bır ayda kımınde ıkı ayda etki ediyor. Benm arkadaşm pcostu yedi ıkıncı ayında tuttu hamdolsun banada yalvardı ye ye ye dye tamam ddm yaptımmm diğer ay gebeym şok oldum rahım masajına mı gtmedım otmu yemedım neler yaptım olmadı bunu yapınca yuumurta guclenırmışş yaptım oldu vesıle oldu arkadaşm işte dua ettm bıde şifa veren sensın bu bıtkınınde bana şifa olmasını nasip et dye dye yedim. Bebeğim 2025 mayıs dgumlu suan yanımda 8. Ayına girdi cok sukur. Eltımede verdm bes yıldır olmuyordu kıloda almıştı diğer aya onunda gebelık oldu Allah cok buyukkk kuzuuu bıtkıde şifalarrr cooookkk… Ol desin yeterki❤️ deneee ve gör bacımmm elhamdulillah ❤️❤️❤️❤️ o satan kadınada herseyi sorablırsın ben tek skntım prolaktn hormonum yuksekti onu dusurdu yumurta guclendı de oldu. Hormonu duzenlıyor yumurtanın kalıtesını arttrırıyor anlıcan. İnş olur inş bende sana vesıle olmuş olurum aminnnnnn çok amin ❤️ buralara gırmezdm baya oldu bakk gırdım senı gördum herşeyde bi hıkmet var🤲🏻❤️❤️❤️
zey-nep11 Bir1kelebek bunu bende yaptım amaa hormon testi yapmadan kendımı bılmeden bunu yaptm megersem prolaktın hormonunu yukseltıyormuş incir. Bende bılmeden yemışım yuksekmış daha cok yükselmiş oondan hamıle kalamamışım hayıt macunu aldm yedm prolaktın hormonu düştü gebe kaldm diğer aya. Yani hormonunuzu bılerek yıyelm bazı seyleri.
Beray-liya Bir1kelebek ben 2 ay önce hayıt tohumunu düzenli olarak 1 ay kadar içtim sonra aşılama için gidince tiroid hormonum yükselmişti diye tedavi iptal oldu , o yüzden herkes her şeyi denememeli