seher_3590 Elisa0110 bende aynı durumdayım sabaha kadar ayaktayım uyusam da saat başı uyanıyorum uyku düzenim kalmadı 🥲
Melos006a Elisa0110 hamileyken esnemekten ağzım yırtılırdı gece geç saatlere kadar uyuyamazdım şuan sıpam 5.5 aylık şimdi de esnemekten ağzım yırtılıyor ama uyuyamıyorum çünkü sıpam uyumuyo help mee
Elisa0110 seher_3590 bende ya bide hep sağ sol yatıyorum direkt dönmüyorum oturup dönüyorum o yüzden de sürekli uyanıyorum ☹️
Elisa0110 honeyandsun kaçıncı hafta cnm çok şükür şuanlık bende yok ama korkuyorum. Yoğurt ye muz ye süt iç iyi gelir belki
Elisa0110 yorgunannis oyhh maşallah yaa kıyamam daha çok küçük annesi🌸. Bizimki de Bi doğsaydı babasının üstüne atıp yatıcam 😂😂
gebesss GizemOzdemirrr sağ salim vaktinde gelsin inşallah gerisi önemli değil hızlandıran yöntemleri denedin mi
bebekannesi06 GizemOzdemirrr ay bu bence semptomlarla beraber geliyor bugün bana da aynısı geldi ve ağladım ne yapacam geri dönemiyorum doğuramıyorum da diye 😂 uykusuzluk zaten beynimi bulandırdı artık
yorgunannis Elisa0110 babası kaçar bizimki gibi fjjjcfgj salona kaçtı gerçi ben gönderdim erkenden işe gittiği için çünkü uykusuzluk çok zor