kurkmantosuzmadonna vanilya_kokusu_ tebrik ederim valla canım. Yok canım biz bir süre orda yaşadık. Bir defa gidecektim sadece eğitim araştırmaya tam 1 ay bekledim ki randevu alayım. Yok gelmedi sıra en son memlekette gittim neyse ki. Bir de eğitim araştırmada yapılması gereken bir testti baya beklemiştim.
vanilya_kokusu_ kurkmantosuzmadonna evet Zor bulunur burda randevu gerçekten 🤦🏻 millet perişan oluyor özel çok pahalı herkes gidemiyir
su1212 vanilya_kokusu_ Allahım sağlıkla olması gereken vakitte kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh🙏
teraziela Mutluluk_21 Allahım tez vakitte sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım yaaa inş çok iyi olurlar ama onlar güçlü küçük savaşçılar sizinle beraber evlerine dönecekler inanıyorum🙏🙏🙏
eslem2121 vanilya_kokusu_ kıyamam üzülme bacımsı rabbm sağlıkla vaktinde kucağına alamyı nasip etsin inşallah 😘🙏
vanilya_kokusu_ teraziela aşkım 25, mm di 26 haftalıkken 29 olduk 24mm olmuş doktor dedi korkma bişey olacağını sanmıyorum ama dikkat et gene eskisi gibi fitil işe yaramış sanırım bidd iki hafta sonra kontrol dedi
vanilya_kokusu_ teraziela bide ben normalde bugyb 29 haftalıkk oldum e nabizda baktım aZ önce raporuma bebeğin bazı ölçümleri 32 haftaya uyumlu çıkmış
vanilya_kokusu_ Es07 rahim ağzı kısalığı olunca erken doğum ile sonuçlanabilir yani sana öyle bişey denilmediyse şükret valla
kaplanseren vanilya_kokusu_ çok geçmiş olsun, merak ettim sizi sabah postunuzu okuyunca. Stres yapmayın 36-37leri görürsünüz inşallah rahatlıkla herkesin bünyesi ve bebeği farklı sonuçta. İyi düşünelim güzel olsun 🙏
0925 vanilya_kokusu_ seni bu şekilde 5 hafta götürür bnce benim 27.haftada 17 mm di 32+6 da doğum yaptım
Glsm00 vanilya_kokusu_ aklım sizdeydi çok sevindimm bu şekilde baya götürür sizi darısı başıma benimde artmış olsun nolur dua edin
vanilya_kokusu_ kaplanseren teşekkür ederim canım benim inşallah ya ister istemez korkuyor insan valla heran bişey olacak diye ödüm patliyo du🤦🏻 erken doğum olan çok kişi var evet ama bebeğin zamanda doğması daha iyi 🥺
kaplanseren vanilya_kokusu_ siz yine önleminizi aldınız elinizden geleni yapıyorsunuz düşünce olarak da zamanında olacak diyin hep Allah yardımcınız olur mutlaka, sevgilerle 🫶🙏