zuleyha_62 Uyudunuz muuu ? Son 9 gün çok heyecanlı 🫠 her gece şimdi sancılarım başlar diye beklemekten uyuyamıyorum benim gibi olanlar burda mı 😅 yarın doktor randevum var heyecanlıyım bir an evvel kucağıma almak istiyorum ağırlaştım zorlanıyorum artık 😭
Zeliha_plt38 zuleyha_62 37+6 dayız bizde aşağı indi gibi hissediyorum bi kaç gündür. midemin olduğu yer üst taraf boş gibi. Heyecan var tabiki bir an önce gelsin istiyorum bende🤭
Nur482482 zuleyha_62 38+3 uygulamaya göre benimde son 11 🫠 ama gelen giden yokkk Nst de sancı da çıkmadı nabacağuk? 🙃
Es07 Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi de 33+4 günler geçmiyor sanki Ağırlaştıkça zorlaşıyor gerçekten
zuleyha_62 Es07 Aminnn💕 sizide insallah. Son dönemler çok ağır ve zor maalesef ama ucunda kavuşmak olınca sabrediyoruz 🥲
zuleyha_62 Zeliha_plt38 o fark ediliyor değil mi benim kaburgalarım çok batıyor oturamıyorum hiç 😣 Sağlıkla gelsin yavrunuz bu arada 🥰
Aysenurkeser Zeliha_plt38 bende bugün 37. Haftaya girdim aşağıya inmeye başladığın hissediyor musunuz benim sağ kaburgamda ağrı var hep
zuleyha_62 Meryem-7927 sağlıkla gelsin 😍 çok güzel bir doğum olur insallah . Benimde normal doğum olacak kapıyı ne zaman çalar belli değil 🥲
zuleyha_62 Nur482482 Sabirla beklemeye devam 🥲 her yolu denedim ama tik yok bebeklerimiz yerinden memnun sanırım 😅
Iremsel_ zuleyha_62 ay aynıyız 38+6 olduk bizde 1 haftadır sürekli geceleri düzenli gelen sonra düzeni bozulan sancılarım var her gece aha geliyor diyorum sonra uyuyor bizimki 😂 şaka bi yana doğurmam lazım artık bebişin suyu azalmış plesantası yaşlanmaya başlamış her tuşa basıyorum ama yok inşallah saplıcakla kucağımıza alırız 🥲🥹💖
zuleyha_62 Iremsel_ yaa sağlıkla kucağına alırsın İnsallahh 🥰 aynen öyle sancı geliyor tamam diyorsun bi bakıyorsun geçmiş çok sabırsız oldum artık herkeste soruyor doğmadımı diye daha çok stres geliyor 😅
Iremsel_ zuleyha_62 annem her gün 5 kere arıyor bi çalmada açmazsam naptın doğurdun mu diye açıyor anne diyorum sanki hiç doğum yapmadın hık diyince çıkıyo mu bu çocuk diyorum ne bilim ben diyor çevre baskısından ziyade annem bana yetiyor her gün eşim ve annem daralıyor beni 😂😂