Merveyrdm Deletedmom197 ha ha ha aynen wc çıkıyorum kapısını kapatıyorum yatak odasına varmadan geri wc gidiyorum gerçekten psikolojimi bozdu artık wc olayı 😁😁😁
Hayale Merveyrdm evet öyle benimkide bana diyor uyuyamiyorsan telefonla oyalan ya televizyona bak uykun gelsin🙄
Minnosizmmm Merveyrdm benim minnak susam tanesi kadarmış şuan uygulama öyle diyor ama ben heyecandan uyuyamiyorum 🙈🙈 daha 3 gün oldu öğreneli ❤
Rabiaeser Merveyrdm 32+6 hiç uyku yok çok özledim uyumayı aslında geceleri uyumak isteyende bir insan degildim ama hamilelikte uykuyu arar oldum
Gizemguclu 30+3 semsert yapıyor nefes darlığım başladı karnımı tekmeliyor bugün formunda :)) bi doğsun yicem onun ayaklarını yaa acısı bile ball :)
aysenur_sk 32. haftada henüz dönmemiştik şuan 33+4üz sanırım döndü ve mide yanmasından uyuyamıyorum 🤦🏻♀️ Mideme mideme tekme yiyorum wc olayını saymıyorum bile. Sabahları eşim hiç uyuyamadım dediğinde yeni zevkim horlamalarını kameraya almak 🤣🤣
Merveyrdm aysenur_sk çok iyi ya hiç aklıma gelmemişti bende yapıcam 😁😁 Sen rahatsız olma diye hiç uyuyamadım diyor bide 😁😁
Sdt Merveyrdm daha 8 haftalık bebeğim ve ben çok su içiyorum bu bana tamamen geceyi wc de geçirme olarak yansıyor 🙄🙄😀
Aysen3311 Sdt canım ben 20. Haftamda hissetmeye başladım ama her hamişinki farklı oluyo sanırım 🥰 şimdi hareketleri hiç durmuyo çok şükür çok kuvvetli 🙏🏻