anneningunlugu1 Kızlar bugün itibariyle uygulamaya göre 6. Haftaya giriş yaptım ama henüz hiç doktora gitmedim sizce bu hafta içi gitsem kalp atışı duyulabilirmi beklemekiyim biraz daha
beyazakgl anneningunlugu1 hastaneye gitmekte fayda var bence gitmelisin kalp atışını 6+2 de duymuştum
yoncahan anneningunlugu1 ben 5 haftalıkken alttan muayene ile keseyi ve bebeği görmüştüm. 5+2 de özelde karından ultrason ile gördük. 6+5te devlet hastanesinde kalp atışını gördük. 6+6 da özelde kalp atışını dinlemiştik. Bazıları ⅞ haftalıkken duyuyor. Emin olmak istiyorsan 7nci haftada gitmelisin. Şuan 6 haftalıksa zaten anca bebeği görürsünüz. Sağlıkla gelsin hayırlı olsun🤲🏻🫶🏼
anneningunlugu1 Es07 teşekkür ederim evet ama hiç gitmedim umarım olumsuz bi durum yoktur korkuyorum birazda endişe ediyorum daha doğrusu
anneningunlugu1 beyazakgl gidicem tabiki ama bu haftayıda atlatıp 1 hafta sonramı gitsem diyorum doktorlar bazen o kadar moral bozucu şeyler söylüyorlar ya açıkcası çekinşyorum
beyazakgl anneningunlugu1 ya kan be idrar testi yapıyorlar ya o yüzden gitmeni istedim zaten ilk zamanlar sürekli gidiyoruz yine de sen bilirsin canım
anneningunlugu1 yoncahan çok teşekkür ederim amin inşallah evet bu hafta sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı