123yenianneee Seyma190623 bizimde herşey hazır bakalım hayırlısıyla gelsinler inşallah 🫶🏻 cinsiyetiniz nedir?
pozitifanne06 123yenianneee doktorun İlk yaptığı zor değil 2 dakikada bitiyor ama doğumda sürekli yaptıkları için zor oluyo bi süre sonra
123yenianneee Iremsel_ yalancı sancılar doğumun yaklaştığını işaret eder diyenler var ama benimde 2 haftadır başladı henüz gelen giden yok bakalım rabbim sağlıcakla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Iremsel_ 123yenianneee sizinde düzenli başlayıp düzensizleşiyor mu benim gibi çok merak ettim sadece geceleri oluyor 10 dk da bir geliyor mesela 5 kez sonra bozluyor dakika aralığı sonra bitiyor
123yenianneee melikeyimmmmm ayyy son durumunuz nedir ben bu gün 38 oldum her sabah acaba bu gün o gün mü diyorum nasıl gidiyor sizin
melikeyimmmmm 123yenianneee beklemedeyiz hâlâ ara ara sancılarım oluyor o kadar yarın kontrolüm vae bakalım ne diyecek doktor
Sedef21 123yenianneee evet insan bir gerçkten geliyor mu acaba diyor 😃 sözde ikinci hamilelik ama çoğu şeyi unutmuşum 🤣
123yenianneee kurtaricimelekk 1 gün var aramızda rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 cinsiyetiniz nedir?
123yenianneee sanli26 aaa bitmiş neredeyse her an gelebilir bebiş hayırlısıyla son durumunuz nedir geldi mi bebiş
sanli26 123yenianneee Hayır inatçı kızım gelmek istemiyor. Ne sancı ne bir belirti var.. Yarın kontrole gidicem😅
123yenianneee zeyyynep doğum sancısı belden başlıyor demişti annem sancılarınızın aralıklarını kontrol edin düzenli mi ?
123yenianneee Deletedmom_7156 ben erkenden hazırladım 32 de iyiki hazırlamışım sonradan yapamazmışım yerden bişey bile alamıyorum şuan
123yenianneee bohembircadi bende doğumu elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum ama nasıl bakacağım yetebilecekmiyim diye çok düşünüyorum
bohembircadi 123yenianneee Bugün doktora gittim doktor kilo almamış falan dedi. O kadar üzüldüm ki ben kızıma daha içimdeyken bakamıyorum neden kilo almadı diye…
123yenianneee bebegimbd sizi üzmek istemiyorum ama o haflardan sonra günler geçmek bilmiyor yani zorluğu değil konu herşey hazır tek eksik bebiş oluyor her gece uygulamadan günleri sayıyorsunuz rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🫶🏻
123yenianneee Zhde hayırlısıyla gelsin inşallah kaburga ağrısı çok zor benim içinde dediğiniz gibi akşamları can acıtan darbeler geliyor
bebegimbd 123yenianneee amin sağolun evet öyle her gece bugün dogurucakmıyım kaç gün kaldi diye geçiyor bide erken doğum riskimde var rabbim herkesin yardimcisi olsun
123yenianneee bohembircadi olsun kilolu doğması marifet değil bence sınırda değilse sorun yok kaçıncı haftanızdasınız aceba