Kızlar merhaba
Özellikle yarım gün çalışan anneler varsa bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Öğretmenim.
Şubat ayının başında okula başlayacağım. 4,5 aylık bebeğim var , 5. Ayına yaklaşıyor.
Süt iznimi kullandığımda günde 4 saat kadar evde olmayacağım. İşe gitmeden emzirmeyi planlıyorum. Oğlum 4. Ayını geçmesine rağmen 2 saatte bir emmek isteyen bi bebek. Aslında sabahları çok ve aktif emiyor , ama gün içinde o kadar fazla değil. Bi de geceleri iyi emiyor.
Sağıp vermediğim için kaç cc içiyor bilmiyorum. Bilsem de günden güne değişebileceğini düşünüyorum.
20 gün kadar bi zamanım var ve ben sağım yapmaya başlayacağım. Ama günlük kaç cc çıkarmam gerekiyor hiç fikrim yok. Sağım yapmayı denediğimde gözlemlediğim şey şu oluyor, geceleri ve sabahları tek seferde 50 60 cc çıkıyor genellikle. Ama akşamları 20 30 cc ( o da zar zor) oluyor. Ben gün içinde habire sağım yapmak istemiyorum çünkü habire sağım makinesi temizle et gerçekten zorlanıyorum ( bi de temizliğinden emin olana kadar çok fazla yıkıyorum elimde değil) yani tek seferde daha fazla çıkarabilirsem ben de rahat ederim. Sanırım sütümün miktarını artırmam gerekiyor.
Bu süreçte bana tavsiyeleriniz var mı? Ne zaman sağım yaparsam daha çok süt çıkar? Ben yokken muhtemelen bir kere süt içecek sonra uyuyacak ardından ben gelip tekrar emzireceğim gibi geliyor. Günlük kaç cc sağmalıyım şimdiden?