canannurr Tecrübeli anneler öneride bulunur musunuzz bebeğimiz için alışveriş yapacağız sizin memnun olduğunuz yada pişman olduğunuz şeyler var mı
kurkmantosuzmadonna canannurr eğer çok engebeli taşlı bir yerde yaşamıyorsan kesinlikle kabin boy. Traveller çok hantal ve yer kaplıyor.
Denizj canannurr tekerlekleri küçük olsun bagaja sığmıyor. Hafif olsun tek elle açılıp kapansın. Biz yoyko aldık işte uygun olsun çok masraf var diye o para çöp oldu desem yeridir. Eşim yoksa asla tek başıma kullanamıyorum. Kızım 1 yaşına gelsinde arabayı değişeyim diye gün sayıyorum. Bütçe uygunsa cidden kullanışlı bişey alın.
merylii_ canannurr ben bagi neo almıştım hafif küçük ve kullanışlı gayet rahat bir araba tek sorunu oturma yeri bir tık dar 18-20 kg kadar taşıyor ama benim oğlum biraz tombik o yüzden totosu sığmıyor benimkinin bi üst modeli var easyfold onun oturma yeri daha geniş tavsiye ederim
honeyandsun Bir arkadaşım travel sistem önerirken diğeri kabin boy öneriyor markadan bağımsız. Bence o biraz annenin yaşam tarzına, arzu ve isteklerine göre değişen bir şey ben de çok kararsızım 🤷🏼♀️
pinkflowerss Kesinlikle kabin boy olması tek elle açılıp kapanabilmesine dikkat etmelisin uygun fiyatlı hamilton öneririm bütçem var diyorsan cybexe bak derim bu iki özellik çok konfor sağlıyor anneye
VildanTutak Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al.. valla en önemlisi arabanın hafif olması ve kolay kapanması, yoksa dışarı çıkmak işkence oluyo biz ilkinde o hatayı yaptık.. sonra bi sayfada bebek arabası seçim aracı bulmuştuk, senin durumuna ve bütçene göre en mantıklısını sölüyo.. bize wagon premium çıktı ordan görüp aldık iyiki de dinlemişiz.. bi dene istersen aklın netleşir https://wagon.com.tr/blog/wagon-bebek-arabasi-mi-ikiz-bebek-arabasi-mi
canannurr kurkmantosuzmadonna Maalesef yaşadığım yerin yolları çok kötü. Çoğu sokakta doğru düzgün kaldırım bile yok olan kaldırımlar da hep dolu ya motorlarla ya ağaçlarla
suzan1234 Prego ikiz bebek arabası kullanan varmı acaba iki oğlum 2 buçuk yaşında olucak doğum yapınca ikiz almak istiyorum ama pek bilgi edinemedim
lotusflowers Çift yönlü olmalı, eğer kabin tipi olacaksa yenidoğandan itibaren kullanıma uygun olmalı, süspansiyonu iyi olmalı bence
yasen1 Kabin boy arayış ıcerısındeyim travel asla almam çift taraflı olsun istiyorum ama o zamanda pusetli olmuyor ya kabin pusetli alıcam yafa tek çift taraflı alıp pusetı elde hastaneye giderken falan taşısak dıyorum öyle de olmaz 6 aya kadar kullanılacak bısı çünkü kafam Leyla
esmahatun yasen1 benimde bu konu kafamı çok karıştırıyor o zaman puset durumuna nasıl bir çözüm bulacağız ki
yasen1 esmahatun işte elde taşıma olarak kullanacaz yada cıftt taraflı almayıp pusetli alcam bende kararsızım sizin doğum ne zaman
gkcnkocbal canannurr 4 sene önce oğluma kanz xgo plus aldım hâlâ kullanırım halada memnunum şimdi kısmetse ikinciyede kullanağım.