sugunes Kızlar devlette bi türlü perinatoloji randevusu bulamıyorum bi kaç tane düşüyor onlarda da riskli gebeliklere bakılmaktadır yazıyor nasıl olucak bu iş😔😔😔
mucizem__ sugunes ben yeşil alanı kaç kez açtırdım hiç randevu alamadm aşırı yoğun olduğu için randevu yok maalesef en iyisi özele gidin
momygizz sugunes cerrahpaşaya baktınız mı hiç hastanenin kendi sitesinden randevu alınıyor bi normal bölüm var birde öğretim üyesi
meyraasu E zaten öyle. Perinatoloji yandal bi alan kadın doğum uzmanı perinatolojiye yönlendirirse yeşil alan açıyor o şekilde randevu alabiliyorsunuz. Siz neden perinat randevusu bakıyorsunuz?
Kitappsever_1 meyraasu ya öyle mi oluyo ben şehir hastanesinde takipli olduğum için orda hergun var ama devlet hastanesinddn alamıyorum şehir hastanesine yonlendirmislerdi şuan devlet hastanesinden alamıyorum bı türlü perinatoli ama ilk gebeliğimde hep aliyordm alan açılmıştı demek ki
serenaybsrn Kitappsever_1 MHRS ye 09.59 geçe gir ve bilgşlerini gir saat tam 10.00 da arama tuşuna bas randevu çıkar .
meyraasu sugunes riskli gebelere bakılmaktadır yazısı perinatolojide yazar ona takılmayın randevu bulduğunuzda alın. İkili tarama için perinata gönderilmez normalde gittiniğiniz hastanede sistem öyleyse eğer direk gidip randevu bulamadığımızı söyleyip rica edin sadece kan girişi olacak çünkü. Haftanız geçtiğinde yapılamaz
sugunes mucizem__ evet çok saçma gerçekten koskoca istanbulda bir tane randevu düşmüyor bakiyim biraz daha bulamazsam mecbur özele gidicem😔😔
aselinkardesigeliyor Hangi hastane de bakılıyorsunuz bilmiyorum ama bağcılar devlet hastanesinde kolayca bulunuyor tabi önce doktorun yeşil alan açmasıyla
sugunes aselinkardesigeliyor acaba sadece hangi hastanede yeşil alan açıldıysa orda mı alınıyor çünkü ben mhrs den baktığımda bağcılar çıkmıyor. Çam sakuradan bakıyorumda ben
sugunes meyraasu aslında ben fetal dna testi yaptırıcağımı söyledim doktora o da dedi ki o zaman kan verme perinatolojiden randevu al sadece ultrasonla ense kalınlığı burun kemiği vs bakılsın. Demekki kadın doğumda uğraşmıyorlar oraya yönlendirdiler valla
sugunes meyraasu birde geçen gün biri buraya şey yazmıştı riskli gebelik yazıyordu aldım, öyle olmadığım için bakmadılar bana diye🤷🏽♀️
serenaybsrn sugunes MHRS ye 09.59 geçe gir ve bilgşlerini gir saat tam 10.00 da arama tuşuna bas randevu çıkar .
selma128 glsnblt sugunes cam sakurada kolay cikmaz randevu yenileme saatinde girip dakkasinda almaniz lazim
glsnblt Bende çam sakurada detaylıya girdim zaten perinatoloji riskli gebelik demek onu görünce alabilirsiniz ben aldım detaylı ultrason haftam da baktılar gayet sadece detaylı usg yapılmamaktır yazısı olanları almayın diğerini alabilirsiniz bakıyorlar
sugunes glsnblt bi şey daha sormak istiyorum da ikili tarama testindeki ultrason detaylı diye geçmiyor sanırım dimi? Ben ikili taramadaki ultrasonu yaptırıcamda. Bu 20.haftalardan sonraki detaylı ultrasonu kastediyor sanırım detaylı ultrason yapılmamaktadır yazan
sugunes momygizz ona baktımda perinatoloji bölümü çıkmadı sistemde göremedim bide orasıda devlet mi tamamen ücretsiz mi