Nero45 Kızlar regle 1 hafta kala rüyamda erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı Reglim 3 gün kaldı dün gece rüyamda ultrason da keseyi gördüm doktor 4 haftalık herşey yolunda dedi ama çok gerçekçiydi rüya böyle yaşayım hamile olduğunu öğrenen var mı🌸
2babymomy Nero45 ben ultrasyon resmini görmüştüm rüyamda bi kaç gün sonra kan verdim regle 10 gün varken hamile olduğumu öğrendim 😊😂
Bir1kelebek Nero45 valla okuduklarıma göre ve çevremden de duyduğuma göre çıkabiliyor böyle rüyalar ama bana çıkmadı hiç kaç kere gördüm kaç kereeee çok umutlandım ama olmadı bana 🥺 inşaAllah öyle öğrenmek çok istiyorum rüyama girsin
bsrelif O da bir şey mi benim bebek daha keseye gelmeden mal oldu bana dediler rüyamda. Bilinç altı dedim umursamadım ama doğru çıktı
Nero45 bsrelif Ayladır hep regle bir hafta kala test yapmaya başlardım Bu ay saldım artık yapmıycam dedim ama rüyalar peşimi bırakmıyor umarım psikolojik değildir 🙏🏻 darısı başıma inşallah
bsrelif Nero45 Ben hamile kalmadan önce rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm mesela ama o ay hamile kalamamıştım daha sonraki aylar da bu şekilde devam edince bir süre sonra saldım artık dedim bilinç altı herhalde çünkü olmayınca üzülüyordum ister istemez. İşte tam saldığım anda öğrendim