merve__12 Noodle yiyorum kızlar sonra çok vicdan azabı çekiyorum ya umarım bi zararı olmaz olmuyordur
sunbloom123 merve__12 arada kaçamak yapıosan olabilirde onun dışında sürekli yiyorsanız bence yemeyin
mucizemizibekliyoruzz merve__12 sushico gibi bilindik bi yerden yiyorsanız iyi de, migrostan o ucuzlardan alıp evde yapıyorsanız hamile olmasanız bile yemeyin. Plastik onlar:) çok zararlı
senaryo merve__12 13 haftalığım canım o kadar çok istiyor ki ama sadece indomie 😂ama bişey olur diye yiyemiyorum yani bi kere yesem gidicek hevesim ben de bekliyim bakalım burda
flz3576 merve__12 bende yiyorum canım içini temiz tut ama sık sık yenmez saklıklı değil tabiki ama tadı harikaaaa🤣🤣
Nur1290 senaryo indomie benimde çekiyordu hala daha çekiyor 2 defa yedim dayanamadığım da bir iki kaçamaktan bişeycik olmaz Allah’ın izniyle bence yiyin böyle hasret kalıp yiyemedim mi daha fena oluyorum içimde kalıyor hep😂
merve__12 senaryo bende onu yiyorum biliyorum zararlı ama plasenta sonuçta çocuğa zararlı şeylerin geçmesini engellemiyor muydu yap görevini plesenta 😂😂
Kitappsever_1 senaryo wala ilk gebelikte ağzıma asla sürmedim hatta 21 yaşıma kadar asla yemedim ama bu hamilelkte hergun yiyorum acı ve tuzlu çok guzl canım çekiyor
bluemom24 merve__12 o kadar sağlıksız ki hamile kalmadan bırakmıştım yemeyi, hamilelikte de bi iki canım çekti ama yemedim
borulcem merve__12 mmm bayılırım canım çekti bende başlarda çok yerdim uzun süredir yemiyorum arada bir bence sorun yok ama sürekli de yenmemeli
senaryo merve__12 ahahahaha plasenta görev başına ben bilerek ikinci trimesteri bekledim plasenta biraz daha büyüsün diye bilmiyorum 100 kere elim gitti bi türlü alamadım vicdanım el verip 🤭
Gks_01 merve__12 bende şuana kadar 1 kere yedim canım çekmişti sürekli yemediğinde bişey olmaz herhalde
birthecene merve__12 ayda bir bende yiyorum kendimi ödüllendiriyorum güya🤣🤣🤣 ayda bir yenir sıkıntı yok