Gulumsaw Suphem var bu ay korunmadim istiyoruz test çok çok silik çıkmıştı daha önce de şüphe duyup kan vermiştim ama negatifti bu sefer yapay zekaya sordum cevabını atıyorum kızlar yorumlar mısınız 🩷
Keziban Gulumsaw fotoğrafta çizgi göremedim lakin silik bir çizgi varsa hamilesiniz demektir tabi test markası da önemli diyorlar sabah olmadı bir kez daha deneyin şimdi burada bir sürü tecrübeli anne vardır yapay zeka ne ki onlar estirirler cevaplarıyla🤭☺️
Bir1kelebek Gulumsaw böyle bi test ilk defa gördüm marksı nedir😃😃 pembiş pembiş hiç görmemiştim. Çizgi çok hafif var sanki emin olamadım
samira555 Gulumsaw bende silik görüyorum çizgi bide awox dene istersen yada kan ver bence var bebiş 🥰
Gulumsaw Keziban hahaha işin espirisindeyin tabiki buraya sormak istedim bunu 3 gün önce yapmıştım şuan yapmadın 🥰🩷
_Ebrukaracan06_ Bende çizgi görmedim çekim hatasından olabilir evet markası önemli yada bir kaç gün bekleyip kan verirseniz tam emin olursunuz
Gulumsaw mystery94 bunu yaptığım da günüme 4 gün vardı bugün olmam gerekiyordu yarın tekrar deneyeceğim canım
mystery94 Bir1kelebek evet buarada bende böyle ilk defa gördüm😄 Gulumsaw canım ne yaptın denedin mi bir daha