Masmavi- Merhaba kızlar 39+5 oldum diyelim gece 12 de 39+5 olacak ama ne gelen ne giden var sancım varsa da hissetmiyorum sadece mide yanması ve gece bütün gün uykusuzluk çekiyorum acaba doğumum ne zaman başlayacak merak içindeyim
gullacc Masmavi- vallahi aynı durumdayım 40 a girdim nişan gelmesi dışında bir şey olmadı yarın yatış yapacağım suni sancı ile gelecek inşallah sağlıkla . Bu bebişler ya rahatına düşkün ya da gelmek istemiyorlar
kubos-123 Masmavi- dur çıtayı yükselteyim 40+3 hâlâ hiçbir belirti yok ne sancı ne nişan ne su diyeceklerim bu kadar 😀
melikeyimmmmm Masmavi- aynı gündeymişiz bende gece yarısından sonra 39+5 olucam her gün mutlaka bir kaç saat sancı oluyor her seferinde aha geliyor diyorum ama gelmiyor denemediğim şeyde kalmadı resmen
Dryclb3 Masmavi- bende 39+4 üm bizde de durumlar aynı gelen giden sancı nişan hiç bir yok sadece cumartesi günü kontrolümde doktor 2cm açılma var dedi çatı muayenesi yapmıştı o kadar 🥹
Masmavi- gullacc bende nişanda gelmedi 39+1 de sadece çok az ince leke geldi o da nişan gibi değildi salı günü gideceğim bende bakalım ne olacak
Masmavi- melikeyimmmmm benim öyle aşırı rahatsız edecek sancım yok erken doğumdan korkarken çocuğumun gelmeyeceği tuttu 😅
Gecegunesi Kızım 41+5 te doğdu bende sizin gibi doğmayacak diyordum inancım kalmamıştı… ama eninde sonunda geliyorlar şükür, umarım sizde bende o kadar beklemeyiz
Masmavi- Gecegunesi ayyy o kadar bekletmezler sanırım beni en son gittiğimde bebeğim kilosu biraz fazlaydı zaten 4 ün üstüne çıktıysa suni sancı ile denerler ilk başta diye düşünüyorum
winnie_the_pooh Gecegunesi doktorunuz o kadar bekletti mi yaa 🥲 benimki 40+3 son tarih dedi neye göre değişiyor ki bu bekleme süreci
Masmavi- Dryclb3 benim açıklığım da geçen hafta gittiğimde 1 cm di sadece bilmiyorum ne olacak gelmek istemiyorlar sanırım
Masmavi- melikeyimmmmm boşuna yatmışım onca zaman sanırım çocuk doğmak isteyormuş zaten ara ara ekşın yaşatıyormuş bana heyecan olsun diye sanırım 😅😅😅