denizhelensarpberat 8.haftadayım mide bulantılarım kesinlikle gitmiyor geçmiyor önerisi olan var mı hiç bisey yiyemiyorum başım dönüyor bayagı zor geçiyor
meryossss denizhelensarpberat prilam Dr kullan canım doktoruna şöyle oda onu dicektir büyük ihtimal benimde ilk gebeligimde dogurana kadar kustum şimdi ikinci gebeliğim gene aynı
defnoloj denizhelensarpberat en pik zamanlar zaten ilaç kullanmıyorsan kullanmanı tavsiye ederim yoksa hayat enerjisi çekiliyor insanın yapacak başka birşey yok
denizhelensarpberat meryossss peki onu kullanıp içince rahatlama geliyor mu en azından biseyler yiyebiliyormusun çünkü cidden günden güne kilo veriyormuşum gibi
denizhelensarpberat defnoloj hak veriyorum şuan enerjim yok herkeste böyle mi oluyor anlamıyorum bazılarının hamileligi güzel geçiyor
meryossss denizhelensarpberat gece yatmadan 2 tane olarak kullanıyorum bunda gene hafifletiyor çoğu zaman ama ilk gebeligimde 5 kere kusuyosam 3e dusuruyodu misal tamamen kesmiyodu bünyeye bağlı sanırım tamamen
defnoloj denizhelensarpberat herkesin hamileliği farklıdır. Kimi hafif mide bulantısı çeker kimi hiç çekmez kimi bi yudum su bile içemez serumlarla ayakta durur.
denizhelensarpberat meryossss hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum ilaçsız çekilir gibi değil ağız tadım bile inaırmısınız yok gibi bisey gece ben hiç uyuyamıyorum sol tarafa yatmaktan sol taraf tutuldu