06f Kızlar merhaba şehir hastanesinde melike Savaş Hoca’ya giden var mı ben Seda hocayı takipliydim doğum izne çıktığı için melike hocaya artık takipli olacağım gidenler yazabilir mi bebeğin yüzünü gösteriyor mu ultrason resmi veriyor mu bunlar benim için önemli çünkü haftalardır göremiyorum bebeğimi 🙂↔️
bbbbaaassssstttt 06f ben hüseyin Oğuz yuvança gidiyorum memnunum çok kibar ilgili ultrason resmide her gidişimde veriyor ben başka doktora cesaret edemedim açıkcası
bbbbaaassssstttt 06f evet gösteriyor bebeğin pozisyonu uygunsa eğer kalp atışını dinlettiriyor ekranı döndürüp gösteriyor
06f bbbbaaassssstttt bbbbaaassssstttt genelde yandan gösteriyorlar yüzünü gösteren devlet hastanesine hiç doktor duymamıştım umarım melike hoca da öyledir Hüseyin hocaya çünkü yer bulunmuyor
bbbbaaassssstttt 06f evet bende hüseyin hocaya randevu bakıyorum sürekli melike savaş nasıl biliyor musunuz
06f bbbbaaassssstttt Forum’da önceden Öneren görmüştüm ama detaylı yazan yoktu o yüzden bekliyorum gidenler lütfen detaylıca yazsın çünkü diğer doktorlara randevu bulamıyoruz tuğba hoca da mesela Hüseyin hocanın eşi çok iyi o da benim ilk gittiğim doktorlardan da ama şu an günleri denk getiremediğim için gidemiyorum
mucizem2409 Bende kıymet çiçek gidiyorm . Bilgili,orta yaşlı bir bayan nazik davranıyor. Ultrason kağıdı da veriyor . Sadece 14 haftada cinsiyet bakmıyorm yanlış çıkma olasılığı çok yüksek dedi . Sorduğum sorulara cevap veriyor. Gayet kibar .