Gencbirannis Selam kızlar yavru sayılan papağanım var alıştırma aşamasındayız ve bugün bana alıştıgı içün kendini sevdirmek istedi bende kafa kısmından öptüm hep (10dk kadar) sonra dişlerimi fırçalayıp çenemi vs sabunla yıkadım sizce bişey olur mu
Ulkumom Gencbirannis birdaha yapma :) doktorum elleme demişti ve pisliğini temizleme demişti. Ama benim kan sonuçlarıma göre demişti. Eliza testinde bazı hastalıkları geçirmediğim için demişti.
kavalakurabiyesi Gencbirannis ay sanmıyorum ya benimde kedim var şapur şupur öpüyorum bir sorun yaşamadık hayvanlar pis canlılar değil ki sev istediğin kadar 😂
Gencbirannis Ulkumom sevdiğim zaman da çok hunharca seviyorum yaa :) hele bide kuş ilgili olunca gözlerini kapatıp yanağını uzatıyor öp/sev beni der gibi hiç kıyamıyorum ama birdaha öpmicem
Ulkumom Gencbirannis birde benimde 2 tane kuşum vardı eşimin ciğerinde leke oluşmuş direkt evde kuş mu var diye sordu doktorlar. Kuşu göndermek zorunda kaldık ve eşimin tüm rahatsızlıkları geçti. Dikkatli olun lütfen tabiki herkeste aynı etkiyi yapmaz ama özellikle alerjik birileri varsa evde tavsiyem bağlanmadan ayrılmanız. Biz çok zor ayrıldık kuşlarımızdan :(
Gencbirannis Ulkumom normalde hiç ilgilenmezdim ama şu birkaç gündür hep elimde seviyorum alıştırmaya çalışıyorum falan hatta ayda 1 yıkıyorum normak suyla yani çeşmeyi açıyorum elimle damla damla kafadan itibaren kuyruğa kadar ıslatıyorum kaçmıyor hiç sonra havluyla kuruluyorum hemen o yüzden aklıma takıldı
Gencbirannis kavalakurabiyesi ya bide sürekli temizliyorum tırnak gaga yıkama falan ama bianda aklıma geldi burundan aşağısını sabunla yıkayıp dişlerimi fırçaladım hemen🥺