senos15 Esramerym genelde kusan mı varmış ilk defa duydum sezeryan olmadan 1 gece evvel yeme içmeyi kesiyorsun doktor yapmamak için öyle demiş belliki ablam 3 sefer genel oldu hiçte böyle bişey duymadım yani
Zeynepefem senos15 evet bende bundan bahsediyorum ama bu uyuşmamak acılari hissetmek olmuyor ki. Bazilari buna uyuşmadim herşeyi hissettim diyor
senos15 Zeynepefem aynen canım uyuştuğunu iki bacağını oynat diyorlar oynatamıyorsun bide iğne gibi bişey falan batırıyorlar sen tepki vermeyince anlıyorlar zaten
Baklavaseverim Zeynepefem Aynen öyle direkt genele çeviriyorlar ama dediğim gibi nabzım yükselmese bağırmasam öyle keseceklerdi doktorumu anestezi ekibi öyle bir inandırdı ki sondayı takacaklarında bacaklarımı kapattım takmasınlar diye mesela anestezi uzmanları bazen garip olabiliyor tabi şu da var zaten hissedersin his olur dokunduklarını vs sadece acıyı hissetmezsin
senos15 Esramerym ne yalan söyleyeyim anksiyeteden kaynaklı bunlardan daha korkunç ihtimallerr geldiği için aklıma genel tercih ettim arasında ki fark ne anlamadım illa spinale diye ısrar ediyorlar narkozdan uyanınca sersemlik yaşamadım normal uykumdan uyanmış gibiydim ağrım yoktu ben uyanmadan ağrı kesici yapmışlardı ben uyanana kadar etki etmiş
tugbaugur Baklavaseverim yemin ederim aynısını yaşadım ya gerçekten, iğneyi vurup hemen yatırıp kesmeye başladılar suyum geliyordu hissettim ayaklarımı hissettim söylememe rağmen devam ettiler en son kestiklerini hatta kanın etrafa sıçrayışını hissettim bağırdım o an sonra genel uyuşturdular belime de 5-6 defa denediler berbattı tam bi travma benim için
Baklavaseverim tugbaugur Ben de kesemeden daha bağırmaya başladım zaten çarpıntım çoktu ilaç kullanıyordum ne kadar korktuysam 160 oldu nabzım hemen bayılttılar 2 defa denedi ben de ilkinde yanlış yere yaptım dediğini hatırlıyorum sonra işini bitirdi genel istiyorum ben dedim beni hızlıca eğip iğneyi tekrar yaptı Allah sorsun diyorum sadece artık
Esramerym senos15 ah bacim bilmiyorum ben daha karar veremedim 2 defa belden oldum bakalim ücde ne olcak 2 cide isdedim almanyada yok dediler bakalim ikna eder kesin
ilkgozagrimhavinim mom_51 bence oda doğru değil ya. Benim sezaryen acil oldu. Ve 3 saat. Önce kahvaltı yapıp baya toktum. Hiçbir konuda sorun yaşamadım.
ilkgozagrimhavinim mom_51 sigarada kullanıyordum günde yarım paket kadar😅 yinede uyuştum oda doğru değil bence😅 kişinin yaşına, boy kilosuna, sigara içip içmediğine, ne zaman yemek yediğine hepsine dikkat edilerek anestezi dozu ayarlanıyor bence en doğrusu bu😊
mom_51 ilkgozagrimhavinim ben açken uyuştum ama ikizlerde şekerim çok düşmüştü biraz bisküvi yemiştim doğumdan önce onda biraz uzun zaman aldı uyuşmam. Daha doğrusu uyuşmadım tam yarım morfin verdiler öyle doğum yapmıştım 🫣
ArelinAnnesi1 Esramerym benim arkadaşım da içiyordu ondada uyuşmadı die biliyorum hissettim bian canlı canlı demişti
lotusflowers Esramerym benim annem uyuşmuyo. Evet çok sigara içiyo bununla mı alakalı bilmiyorum. Sezeryanda hissetmiş inanmamışlar napıyoruz demiş doktor annemde hissettiğini tarif etmiş hemen uyutmuşlar. Ellerinden ameliyat oldu mesela lokal anesteziyle yine uyuşmadı. Kadıncağız doktorlara söylüyo ama doktorlar inanmıyo nedense uyuşmadığına