sevimlipandahii Gebeliklerinizde belirtileriniz nasldi benim çok karışık bişey oldu aldı başını gidiyor nasipse salı günü netleşir artık bu olay 🥺🫂💗
osimdiannee sevimlipandahii valla aşkım ben çok halsizdim. Ve kokulara karşı hassastım. Ocağın gaz kokusu bile rahatsız ediyordu öyle söyleyeyim. Hakkında hayırlısı olsun 🩷🤲
cigdem6716 sevimlipandahii ikinci gebeliğim göğüs hassasiyeti oldu sadece 6.haftaya girene kadar da başka belirti yoktu
sevimlipandahii 2 gün leke gördüm kahverengiydi pembeye döndü Sürekli karnım boş hissi var normalde adetime az kala çok sancılı geçerdi taakii adet olduğum gün normallesirdi bel ağrısı kasık ağrısı vs
mutsuz1 sevimlipandahii kimyasal ile sonuçlanan gebeliğimde bunu yaşamıştım özellikle gece oluyordu yatağa yatınca uzanınca
sevimlipandahii Anlattıklarım normal mi ya pcos olduğu için umutlanmak istemiyorum açıkçası gecikmenin 2 . Günü kan verdim negatif ve o sonucum e nabiza düşmüyor 10 gün olucak bu gece
arven000 sevimlipandahii belki de sonuç küçük bir değerle pozitiftir de doktorlar genelde kabul etmediği için hamile değilsin demiştir. Sayı olarak tam kaç çıktı beta
sevimlipandahii osimdiannee aminn ♥️ ya normalde de kokulara karşı pek hasas değilim hemen adapte olurum ama öyle bir belirtim yok
sevimlipandahii eslem2121 senin oglunda yerleşme kanaması da olmuştu dimi bide 10 gün sonra betayi öğrenmiştin bide dimi 🥰
eslem2121 sevimlipandahii evet sşkım görmediğim şeyi oğlumda gördüm resmen kızımda herşeyi en doruğunda yaşadım tüm belirtileri
arven000 sevimlipandahii yani bu kadar uzun süre regl olamamak ve belirtiler bende o hissi uyandırdı Benim ilk gebeliğim 16 değeriydi doktor asla kabul etmiyordu hamile olduğumu