Biranneadayi4 Dun aksam 10 gibi kahrerengi akinti geldi bugun bu saat oldj hala regl im baslamadi test yapmadim sizce bu kadar regl in gec baslamasi normal mi adetim dun yada bugun olmasi lazimdi baska belirtim yok
happyomer Biranneadayi4 bence test yapmalısın çünkü benim 5.06 ay boyunca reglden üç gün önce hafif bir akıntı kahverengi şeklinde üç gün boşluk ve daha sonrasında regl oluyordum tam yedi gün
Biranneadayi4 duyqq sende mi damla seklinde mi oldu benim ilk kez bu jadar uzun surdu regl im sokulmesi yani gebelk degil ise nornalde lekeden bir kac saat sonra baslardi
mystery94 duyqq bence yerleşme kanaması canım benim regli gelceği zaman kahverengiakıntı gece yarısı geliyo iki seferdir ama sabaha doğru sçkülmüş oluyo senin bence yerleşme Biranneadayi4 senin için yazdım cnm
Biranneadayi4 mystery94 valla oyle ise sasiririm bu ay doktora gidicektim esim de test verdi adeti bekloyorum
duyqq mystery94 evet canım 7sineydi 9una afedersin sümüksü bir lekelenme oldu hala bir şey yok sabahta sarımsı su gibi bir akıntı geldi
duyqq mystery94 cuma günü randevu bulabildim canım gidicem inşallah kaç aydır bekliyorum zaten biraz daha bekleyeyim dedim