meryi forumda bakıyorum maşallah çok iyi betalar ben bir gerildim ya normal mi değil mi yarın doktora gidicegim
happyomer meryi Bence erken çünkü ben 8244 beta ile gittim doktor bakalım bakalım bakalım keseyi görebilecek miyiz dedi gördük çok şükür çok küçük daha dedi kalp atışını duyamadık ama şu şekilde takip edebilirsin iki gün sonra tekrardan bir kan ver iki sonuçları eğer iki katını görürsen zaten bu düzenli olarak ilerliyor demek ben de öyle yaptım
meryi esraezerr ikinci verisim ilk 108 ile öğrendim bir hafta sonra 616 çıktı yarın gideceğin yine bir hafta oldu gideli
rkraasln Ben 4. Haftada 316 beta ile öğrendim, 4 gün sonra 4+5 te 2200 lere gelmişti. Ve o gün ultrasonda da gözüktü. Testi 48 saat sonra tekrarlamak gerekiyor düzenli yükseliş varsa sağlıklı döllenmedir diyorlar.
gamze2309 meryi Benimde böyle düşük arttı ilk 405,9 çıktı 5 gün sonra 867 çıktı bel kasık ağrısı ve lekelenme olduğu için şimdi acile geldim adet tarihime göre gebelik 5+4 haftasinda
gamze2309 meryi Teşekkür ederim. Alttan ultrason baktı boş kese gördü herhangi bir kanama alanı görmedi bebeği görmek için çok erken dedi. İdrar istedi oda temiz çıktı. Doktor randevu aldım yarın kan vercem tekrar
myangelson meryi geç döllenme olmuş olabilir o yüzden düşük çıkar. Bir iki haftaya kese gözükür ultrasonda
rkraasln yeliz1923 iki günde iki katını geçmiş yani bence sağlıklı ama yine bir hafta sonra felan doktora git istersen, kese oluşmuş mu vs diye bakıyorlar kese oluştuğunda içi boş mu dolu mu diye de bakıyorlar.