ncbkyaa Hanımlar çok takıntı haline getirdim yardım edin etraftan sürekli bi şey yedin mi kaşıma bebekte leke olur diyolar ama ben unutuyorum kaşıyorum yüzümü falan sonra çok pişman oluyorum acaba leke olur mu diye siz ne düşünüyorsunuz
GozdeCemre ncbkyaa ben bi ciğere inanıyorum çünkü denedik ve oldu 😀 onun dışında çilek şu bu batıl inanç Ona kalırsa hiç birşey yemeyelim aklına getirmeyeceksin öyle şeyleri canım
mervepsai ncbkyaa hayır canım o atıyorum birisi bişey pişirdi veya yaptı sen onh ondan gizli yiyip elini bir yerine sürersen olur diye biliyorum
Nursemomm ncbkyaa bu tarz saçmalıklara inanmayın tıbben hiç bi açıklaması yok belli şeyler hariç az ve öz yiyebilirsiniz herşeyden takmayın bu kadar stres yaparsınız
Deletedmom133 ncbkyaa hurafe sadece çiğ et kanlı etlerde zarar verdiği için diğer türlü şeylere inanmayın yok saç kestirme yok lohusa kadın akşam olmadan çamaşırı dışardan alır yok soğuk su içme bebek üşür 🤣🤣🤣🤣
2prenses_masal-oyku Deletedmom133 ayy o sadece suda değil ha karnını açma çocuk doğmadan üşütür hasta olur falan 😁 ne çok hurafe var 🤭
Deletedmom133 ncbkyaa valla bana da söylüyorlar ben dalga geçiyorum bebek havlusu alacaktım renkli bakıyorum satıcı kadın geldi dedi ki bana yeni doğan bebek beyeza sarılır beyaz tenli olsun diye bende dedim ben yeşil havluya sarıcam uzay lı olsun diye dedim saçma sapan şeylere inanıyorlar 🤣🤣🤣
mervepsai ncbkyaa hayır tabiki 😂😂 öyle olduğunu duymustum lekelenme olayının tabi bana hepsi batıl geliyor 😊
Deletedmom231 ncbkyaa İnanma öyle şeylere kuzum. Elimiz kolumuz bağlı oturmamız lazım o zaman hiç birşey yapmayalım 🤣
ncbkyaa Deletedmom133 😃😃😃😃😃😃😃şey var Bide yeni doğan bebek sarı giydirilir sarı bez örtülür muş sarılık olmasın diye 😁😂
Pelinzade Kızımın kalçasında Gül lekesi var damar genişlemesi diyorlar doktor lar bende çok düşündüm demekle diyorum bazen kalçamı kaşımışım batıl inanç ama insan şüphe duyuyor
ncbkyaa Pelinzade yerinde ve güzel oldumu çok güzel duruyo bende yok ama annemde kuş vardı hep.hosuma giderdi çok güzel dururdu 😊
Deletedmom133 ncbkyaa ne kadar mantıksız ya eski insanlar öyle görmüş büyüklerinden ama artık doktor var teknoloji var araştırıyoruz soruyoruz çok şükür 😀😀😀
Aysingeldiislerdegisti ncbkyaa ben neler elledim nerelere dokundum ciğeri özellikle denedimmhiiç bişey olmadı bence batıl.
Aysingeldiislerdegisti ncbkyaa ayrıca olsa ne olacak sen hiiiç dokunmadamda olabilir. Bence çok takma kafana allah sağlık verain lekedir sonuçta