Smr5353 Yarın günü olanlar kimler var durumlar nasıl resmen son saatler karmaşık duygular içindeyim ben. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah 🤲
Smr5353 azlp yaa hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşaAllah 🥰🤲 benim bu ikinci ilkide sezaryen olduğu için bu seferkide öyle olacak Allah yardımcımız olsun sizin saatiniz bellimi
azlp Smr5353 inşallah hepimiz için sabah 9 da yatış yapılacak bu gece uyuyamayacağım sanırım nasıl ollavak bilmiyorum
Anneoluyorumm00 Seraymesut bende sabah kadar yatakta dönüp durmuştum, sabah erkenden kalkıp duş alıp gitmiştim iki bebeğimde de öyle olmuştu. Hemşire misin yada o gün hastanede olduğun için mi ?
Seraymesut Anneoluyorumm00 hastaydım 1 gün önceden yatirmislardi o günün heycani mi bilmiyorum zaten 1 hafta hiç uyumadim
Anneoluyorumm00 Seraymesut off evet o bir haftalık süreç yada öncesinde gidip gidip gün aldığımızda çok heyecanlı oluyor günleri say say bitmiyor 😂 ya da tam tersi çok hızlı geçiyor 🤭
Seraymesut Anneoluyorumm00 hamilelik öncesi hamile kalmak için uğraş hamile kalırsın heyecan korku yaşarsın son zamanların geçmez geçince keşke biraz daha kalsaydı içimde dersin doğar cAbuk büyüsün istersin büyüyünce neden bu kadar çabuk geçti dersin hep böyle oluyo