Merhaba arkadaşlar 37.haftanın başında doktor kontrolüm vardı. Normal doğum planlıyorduk. Sürekli egzersiz yapıyordum.Doktorum daha zamanımın olduğunu bebeğimin kanala inmediğini rahim ağzımın kapalı olduğu söylemişti. Pazar günü ailem gelecek diye temizlik yapmış yorulmuştum zaten gribal enfeksiyonum da vardı. Ertesi gün eşimin doğum günüydü kutlayıp yattım. Saat 3.30 gibi WC ihtiyacım var diye uyandım çiş kaçırdım sandım tutmaya çalıştım ama tutamadım sızıntı çoğalarak devam etti suyum geldiğini anladım eşimi uyandırdım doktoru aradık telaş yapmadan eşyalarımı alıp acile gitmem gerektiğini söyledi. Gittiğimizde ebe açılmama baktı Vajinismus geçmişim olduğu için zorlandım. Açılmam yoktu nst felan bağlandım sancı çıktı ama hissetmiyordum serum bağladılar suyum geldiği için ama acil bir durum değil dediler. Doktor geldiğinde muayene etti açılmam olmadığını darlık olduğunu söyledi 24 saat içinde doğum olması gerekiyor sezeryan daha uygun açılmanı beklemek uzun sürer ve risk olabilir dedi kabul ettim. Canım tatlı olduğu iicn sonda taktıramadım bir türlü bu da tansiyonumu etkiledi bu yüzden genel anestezi oldum. 1.5 saat içerisinde her şey bitti. Kum torbası beni çok rahatlattı. Hiç sezaryen olmuş gibi değildim hemen ayağa kalktım hastanedekiler inanamadı doğum yaptıgıma. Canım bebeğim babası ile aynı doğum gününe sahip olmak istemiş 💕Suan 6.günümüz çok rahat ilgilenebiliyorum bebeğimle. Hersi şerde vardır bir hayır inşallah herkes sağ Salim kucağına alır bebeğini önemli olan sadece bu💕💕