ZeynepCodur ilknuradatepe Merhaba hayırlı olsun ☺️ bende 23 haftalık hamileyim bugüne kadar anadolu hastanesine gidiyordum artık devlet hastanesine geçmeyi düşünüyorum eğer Sefa beyden memnun kalırsanız bilgi verirseniz memnun olurum ☺️
ilknuradatepe ZeynepCodur ZeynepCodur ilk muayene için sefa beya gittim ve ilgisi çok iyiydi saolsun gayet güzel bir şekilde anlatıyor bir şey sorulduğunda tavsiye ederim bir sıkıntı olmazda İnşallah bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum ☺️
regaipmucizem kurkur ben şuanlık memnunum güzel ilgileniyor soruyor bir hafta sonu akşam kanamam oldu apar topar gittim hemen geldi hastaneye bekletmeden gelene kadar zaten ebe hemşire ilgilendi gelince de kendisi de kontrol etti
zulalmommy merhaba inebolu devlet hastanesindeki kadın doğum doktoruna gebelik süreci için giden oldu mu tecrübelerinizi paylaşırmısınız
ZeynepCodur regaipmucizem merhaba Fatma Nazlı Demir’e randevu aldığınızı söylemişsiniz nasıl geçti acaba yaklaşımı nasıldı ona randevu buldum kararsızım
regaipmucizem ZeynepCodur ben ona randevu aldım ama iptal ettim sonradan süleyman beyi çok önerdiler özelden ona gidiyorum
ZeynepCodur regaipmucizem anladım teşekkür ederim ben kızımda Süleyman beyi tercih etmiştim çok iyi bir doktor kendisi 😊