cidemi İlk zamanlarda kivi yenmez faln dyrlar ama ben tüketyrm skntı olurmu merak edyrm şuan 5 haftalık.
parildayanyildiz2 cidemi ay bende merak ettim canım istediği için bu ara kiviyi de yiyorum bilenler yazar inşallah
kubratercan cidemi ilk defa duydum bunu, sürekli yiyorum ve gebelikte sağlıklı olduğunu duymuştum aksine
1kovakizi cidemi canım ilk aylarda ananas hurma bitki çayı ve nar tüketmeyin diyorlar ben nolur nolmaz diye tüketmedim
cidemi Bilmyrm kızlar benm tüp bebek süreç braz daha skntılı olnca belki arkdaşlarmda braz daha dikkatlilerdir belkide bende yiyorm çok dikkat ettgm sylenemez;) Mesela bu ananas için de duydm. Ne kdar dgru blmyorm.
Havin49_ cidemi ben iki gebeliğimde de hiç sakınmadım herşeyi yedim sadece ilk gebelikte kola hiç içmedim içmek istiyordum ama eşim adla izin vermiyordu almıyordu ailesini de tembihlemişti almayın diye çok kötü olursam yatı su yarı kola yapıp verirdi bu ikinci bunda kolaya da karışmadı 😀😀
ArasMom__ cidemi hiç duymadım kiviyi canım gebeliktede çok yerim. İlaçlara dikkat et bitki çaylarına maydanoz falan öyle şeylere dikkat et