llFatma Deleted33000 Allah’ım o günler benim için eziyetti 3 gün uyumadigimi bilirim gözüm şişmişti artık göz dayanmiyordu. Yine hamileyim dejavu oldum yine basliycam en baştan. Kısaca atak bitmiyor 4 yaşında oğlum delirmemek elde değil
Deleted33000 llFatma ay bunda öyle zor geçmez inşallah kız iyi olacak güzel olacak herşey diyelim öyle olsun bitanem
vanilya_kokusu_ Deleted33000 yok aşkım az kaldı zaten ilac kullanmak istemiyorum bir şekilde idare edecez inşallah doğumdan sonra geçer
Selim_Alparslan Deleted33000 bizde 4 ay 6 gunluguz bence her ay var ya gercekten yoruldum özellikle 3.ay atagi cok zordu meme reddetti tutturamadım 🤦🏼♀️
Selim_Alparslan Deleted33000 Yok ben tutturamadım kuzum mama devam ediyoruz olsun saglik olsun yapacak bir sey yok
Deleted33000 Selim_Alparslan aynen öyle canım mama da doyuruyor sonuçta bende sütüm az geldiği zaman keşke oğlum mama da içse diyorum ya çocuk çok aç kalıyor bence
Deleted33000 Selim_Alparslan aynen canım sana bişey sorcam sen rapor çıkartınca mama için ücret ne kadar ödedin pahalı mı oluyo hala
Deleted33000 Selim_Alparslan hani ilaç alırken sigorta olsada bı ücret ödeniyor ya bu öyle değil hani
Deleted33000 Selim_Alparslan ha tamam canım ben bulunduğum ilde değil başka ildeki doktora götürüyorum burda misafirim ve kısıtlı parayla geldim ondan sordum