Sdnurr NisanRana doktordan doktora ücret değişebiliyor ben fazilet hanıma gitmiştim sgklı 110 tl vermiştim
Mervecakroztrk Muayne ücreti 120 tl detaylı ultrason 400 tl daha dün yaptırdım. Ama belki muayne ücreti doktordan farkediyo olabilir benim doktorum burcu hoca
Deniziimmm Mervecakroztrk canım ben burcu hanımdan tam 3ay uğraştım randevu almak için alamadım en son pes ettim Cansu yılmaz a gidiyordum doğuma kadar takip istediğim için kendiside hamile olduğu için başka Dr önerdi şimdi Fatma bilgehana gidicem inşallah
Mervecakroztrk Deniziimmm bende çok uğraştım en sonunda alabildim canım şimdi rahat ama hastası olunca kendisi gün veriyo yanından çıkar cıkmaz randevu alıyorum hemen
Deniziimmm Mervecakroztrk canım ben tel ile almaya çalıştım şu gün bugün arayın diyolar yok yani birde tam sabah 8 de arıyorum 1 dk bile geçmicek yani 😊 yok zaten daha uğraşamam çünkü sinir oldum Fatma Bilgehan hanıma gidicem inşallah tşk ederim
Deniziimmm Mervecakroztrk o mertebeye ulaşamadım canım işte bir alsaydım randevu eşim artık sinirlendi Dr kıtlığı mı var bırak stres yapıyorsun dedi 😊