biskuvi Kızlar tam 31 haftada kontrole gittim. Bebeğimin kilosu 1660Gr dedi doktor bel çevresi 3 gün gerideymiş endişelenecek bişey var mı sizce? İçime dert oldu benimle aynı haftada olanlar bebekleriniz kaç kiloda
Yakamoz20 biskuvi bende geçen gün gittim 31+3 dü 1600gr çıktı doktor olması gwrektiği gibi usg kagıda baktım 1 hafta geri gösteriypr ama asla takılmadım sağlıklı ilerliyor zaten 32 den sonra çok hızlı kilo alımı başlayacak nasipse 38+3 de doğuö olacsk
Cinarsaitinannesi biskuvi 30+6 da 1674 gramdı bizimde bundan sonra hızlı alıyorlar endişelenme normal şuan da kilosu
asil15 biskuvi aslında kilosu normal bence takılmayın sağlıklı olması önemli şuan 31+3 deyiz yaklaşık 2 hafta önce 1400 civarındaydı yarın kontrol günüm bende merak ediyorum ayrıca 30 haftadan sonra hızlı alıyorlar kilo
Fuunndaaa biskuvi tam 30 da gittim ikiz bekliyorum, biri 1400 gram birisi 1900 grammış aralarında malesef 500 gram fark var ve haftalarında biraz küçükler
Dgkfj5 biskuvi benim de 30 hafta da 1500 du en son gittiğimde 10 gün geri de bişi olmuyormuş her bebek aynı kilodan doğmuyor dedi doktorum
tuanaleyla_27 Ya bu gün doktora gittim rutin kontrol 31+1 olduk kafa karın omurga kemik çapına baktı kilosuna bakmadı bende çok merak ettim 2 3 defa sordum kilosunu konuyu değiştirip değiştirip durdu beni gönderdi 😅