Miracle_1 Be kalimba çalıyorum you tube da paylaşıyorum çalarken de kafam dağılıyor boş zamanlarımda sizin uğraşlarınız var mı gebelik bekleyen arkadaşlar 🤗
sevacano Miracle_1 benim o kadar yoğun geçiyor ki ev temizliğine bile yetişemiyorum hem çalişiyorum hem yemek hem ev gece 3,4de zor yatiyorum yetmiyor ki 1gün izin günüm var oda hastane işleri yada ev işleri gün bitiyor
Nero45 Miracle_1 ben 1000 parça puzzle aldın onunla oyalanıyorum inanılmaz kafayı dağıtıyor şiddetle tavsiye ediyorum 🌸
Miracle_1 Deletedmom_878 hep içimizde zaten ama önemli olan her anımızı bu konuyla doldurmamak gerekir inşallah yaklaşmışızdır hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz🤲🥰
Miracle_1 sevacano bende aynı çalışıyorum canım evde olduğum zamanlar akşamları haftasonu ev işi falan derken zaman hızlı geçiyor kışın özellikle evde akşamları vakit geçirmek için böyle uğraş edindim
havva_5 Miracle_1 aay hiçbişi yapmıyorum ya eylül ayında işten ayrıldım, martta tekrar başlıcam nasipse. Yüksek lisans mezunuyum ne el işi ne örgü hiçbişi gelmiyo elimden bişi bilsem uğraş olurdu aslında ama sıfır beceri cidden 🤣
annebebekelo Miracle_1 ayy merhaba, bende de kalimba var ama müzik kulağım pek yok. 1-2 parça çalabilsem bile çok mutlu olurdum🥹 Youtube’dan öğrenebilir miyim acaba? Doğuma 2.5 ay var ben de örgü örüyorum, punch nakışı yapıyorum ve kitap okuyorum 🧡
Miracle_1 annebebekelo ne güzel sevindim evet ben de öyle öyle bakarak çalışarak öğrendim her yeni parça çaldıkça mutlu oluyorum 😊 benim sayfama da bakabilirsinz haftalık yüklemeye çalışıyorum hem kalıcı olması açısından 😇
yesimcsn Miracle_1 el işi örmeye calısıyorum ama örerken de aklımda bu konu oluyor sürekli daha da stres oluyorum🤣
eemira Bende elişi yapıyorum🥰 , hafızlık tekrarımı yapıyorum 🤲🏿 birde hypno birthing mongan yöntemi ile doğal ve kolay doğum kitabını okuyorum 🌸
Miracle_1 eemira maşallah ne güzel şeyler yapıyorsunuz bende gebelik evresine geçip öyle kitaplar okumayı istiyorum 😊
eemira Teşekkürederim 🌸 herkes çokta güzel yapabilir hepsini 🌸🌸 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏿
bsrelif Ben şu an kuran mealini teknikleri ile beraber yorumluyorum kendi ilmime göre, teoriler defterim var küçüklüğümden beri ona notlar alıyorum. Çok seviyorum araştırma yapmayı öyle dümdüz yaşamayı sevmiyorum pek