zehrairem ikbalnur cihazla alakalı bence goruntu iyi olmadigi icin vermiyolar sadece mustafa hocaya gittim ben onda da sadece dr kendi ekranı var sen hic göremiyorsun bebegi ekrani sana donderirse anca
ikbalnur zehrairem gittiğimde ekranı bana donderip her yerini gösterdi anlatmıştı o özelliğini sevmiştim bazıları göstermeyi bırak tek laf edip anlatmiyo bile şöyle şöyle diye
bozkurt38 zehrairem ya muayeneye arada bende gidiyorum o sorun değilde doğum malesef şehirde yapmak zorundayim eşim diyor istersen özelde yapabilirsin diye ben kıyamıyorum o parayi çocuklara harcarim diyorum ne bileyim
bozkurt38 zehrairem evet ya ilkini özelde dogurdum hemsirelerden memnun kalmamistim doğum sonrasi ne bileyim 🤷
zehrairem bozkurt38 bende 3 doğumum da ozelde olmuştu bir aklim buda ozelde olsun diyor bir aklımda o zaman fiyati ile simdi fiyati bir degil diyor aklımda deli sorular 😅😅😅
zehrairem hdhdhdjd sizde mi sezaryen olacaksınız? benden oncesiniz siz unutmazsanız deneyimlerini paylaşırmisin??
zehrairem kesoglu cnm keyfi degil zaten benimki diğer çocuklarım da sezeryan olduğu icin buda sezeryan olacak