pembeayakkabilikiz Kızlar bugün koyafetlerı yıkamaya başladım. Balkonum yok benım kurutmada antialerjikte kurutacagım sizce bebek kıyafetleri çeker mi evın ıcınde mi kurutsam bılemedım
eylusko pembeayakkabilikiz ben kurutmaya atmadım. Akşamdan kalorifer ve koltuk üstlerine attım. Bebek kıyafetleri pamuk olduğu için çekebilir riske atmak istemedim
Zehrailly pembeayakkabilikiz Benim evimde çamaşır asla kurumadığı için mecbur bütün kıyafetleri kurutucuya atıyorum. Zaten oğlumun çamaşırlarını ayrı bir sepette farklı deterjanla ayrı olarak yıkayıp kurutuyorum. Evet bir süre sonra kıyafetler çekiyor ama zaten çokta çabuk büyüyorlar yani makinede çekmese bile 2-3 kez giydikten sonra bir daha giyemiyorlar. 1 yaşından sonra büyümesi yavaşladığı için artık kıyafet küçülme olayını pek yaşamıyoruz.
Seyma190623 pembeayakkabilikiz karma ayarım vardı benim her zaman kullandığım programdı. Çekme yapmadı asacak yerim yok mecbur attım
Ulkumom pembeayakkabilikiz beni kurutmaya atıyorum antialerjenik mi ne öyle bi modu var onda çalıştırıyorum. Zaten toz, yün, bunlardan kurtulmak için kurutmayı aldım bebeğe bide o tozları yutturamam. Ben doğuda bir yerde oturuyorum ve burada asla çamaşırları dışarı asma şansımız yok yaz kış çünkü bildiğiniz toz topluyor. Küçülme mevzusuna gelirsek bence küçülmüyor ama siz deneyin bir ürün atın ölçün ona göre atarsınız.
pembeayakkabilikiz cansuvet evet cektıgı ıcın olmadı evın içinde kurutayım dıyorum aksı gbı kurutma makınesı var dıye çamaşır askısınıda atmıstum
pembeayakkabilikiz Zehrailly benımde öyle kurutacak yer yok ya peteklerın üstüne koycam yada kurutmaya karar veremedim daha yıkanıyor şu an çamaşırlar 😔
pembeayakkabilikiz Seyma190623 benımde öyle asacak yerım yok atayım dedım ama cekıyor dıyorlar blmıyorum
Zehrailly pembeayakkabilikiz Eğer sadece çekmesinden yana korkuyorsanız düşük ısıda uzun süre çalıştırabilirsiniz ütü ayarı var genelde ona ayarlarsanız tam ütülenecek kıvamda hafif nemlimsi çıkıyorlar direkt ütü yapıp dolaba kaldırabilirsiniz böylelikle çekme ihtimali de en aza iner 😊
rparlak Ben de dünden beri yıkıyorum hepsini, ardından da attım kurutma makinesine. İçlerinden 1 er numune seçip ev içinde kuruttum çekecek mi diye, hiçbiri çekmedi. Hem yıkamada hem kurutmadan bebek programında hallettim 👍
pembeayakkabilikiz Ulkumom bende attım antıalerjıge o kadar küçük kıyfetlerı nerde kurutcam dıye ama bakalım bırazdan bakacağım cekmemıstır Insallah şansa artık
pembeayakkabilikiz mucizemizibekliyoruzz bende attım antıalerjıge kapatacağım bırazdan kendı ısısyla kurusun dıye bakalım ne alemdeler 😬
pembeayakkabilikiz Zehrailly ütü ayarı var ama bebek koyafetlerı dıye antialerjikte kurutayım demıstım şu an kurutmaya attım kapatacağım bakalım cektıler mı sansa 😬