3melekannesiyim Bursa Gemlikteyim buranın devlet hastanesi mi yoksa Bursa şehir hastanesi mi onun kararsızlığını yaşıyorum şehir hastanesi 1.5 saat uzak kendi aracımız yok devlet 15 dk taksile
1kovakizi 3melekannesiyim ben de bursanın farklı bi ilçesindeyim şehir hastanesi ilçe hastanelerinden bence çok farklı ben doğumumu şehirde yapacağım hastane prosedürlerinden personele kadar benim için okey
Gamzecnar 3melekannesiyim bende gemlik teyim devlet hastanesi sabiha hanıma 6şubat sezeryan günün var sen hangı doktora gıdıyorsun doğumun nezaman kısmetse
3melekannesiyim 1kovakizi bende ilçedeki devlette yapmak istemiyorum ama şehir hastanesinde yer olmaynca farklı bir hastaneye sevk olabilirmis
3melekannesiyim 1kovakizi ben bı defa Gökhan beye bı defa perinatolojiye gittim 36+5 teyz salı günü tekrar Gökhan beye gtcem
1kovakizi 3melekannesiyim onu bilmiyorum duymadım inanın bende gökhan beye gidiyorum orada dogum yapmak istedigimi söyledim kendisine
3melekannesiyim Gamzecnar ya ben 36+6 daym düzenli olarak bir Dr gitmedim 2defa Sabiha hanım a 3 defa Serdal Ayhan 1 kerede kapalı bir Dr vardı kilolu ona gttim en son serdal ayhana gttim 2 hafta sonra gel demişti
Gamzecnar 3melekannesiyim ben serdal beyde basladım ama hıc memnun kalmadım sabıha hanıma gectım sımdı 35 haftalıgım hemen hemen basından berı sabıha hanım takıp edıyo memnunum bakalım benım ıkıncı olduğu ıcın sezeryan dedı
3melekannesiyim 1kovakizi bende normal istiyorum siz doğumu orda yapmak istediğinizi söyleyince ne dedi Dr
3melekannesiyim Gamzecnar bnde Sabiha hanımla pek anlasamadim yani ilgisiz davrandı her gidişimde şikayetlerim vardı anlatıyorum ilgilenmedi bilgileri yanlış girmişti sisteme
1kovakizi 3melekannesiyim canım onu genelde hastanede kaydın olmadığında yaparlar bence ben aylardır gökhan beye takipliyim beni başka yere göndermeye hakkı yok kimsenin başka doktora gidip de direkt şehir hastanesinde doğurmaya gitsem almazlar tabi öyle bi durumdan bahsetmedi doktor yoksa söylerdi
3melekannesiyim 1kovakizi bende bu ikinci gidişim olcak bı kere de perinatolojiye gttim acaba beni gönderirler mi