Gozdeeb Merhaba hanimlar. Dun aksam cok az kirmizi lekelenme, bu sabahta acik kahverengi lekelenme oldu. Adetime 15 gun var. Ne olabilir bu. Ilk defa oldum boyle.
Biranneadayi4 Gozdeeb muhtemelen yumurtalama akintisi degerlendirin benim de bazen oyle oluyor yerlesme olmasi zor 15 gununjz var daha
muserrefyavuz Gozdeeb bende 3 gğün önce leke geldi adetime 20 gün var yerleşme kanaması olduğunu söylediler
muserrefyavuz Gozdeeb evet test yaptım ama negatif çıktı negatif çıkmasının sebebide çok erken test yaptığım için en doğru zaman adetimden sorna test yapmakmış bende de açık penbemsi şekilde leke gelmişti
muserrefyavuz Gozdeeb kasık ağrısı olmuyor ama sabah uyanınca miğde bulantısı çok idrara çıkma ve göğüsümde ağrı hissediyorum
muserrefyavuz Gozdeeb adetim bitiktem sorna düzenli şekilde ilişkiye girdik adetimden 1 hafta sorna leke geldi yumurtlama dönemine de daha 3 gün var
Gozdeeb muserrefyavuz benim yumurtlama yarin gosteriyor uygulama. Dun aksam ve bu sabah oldu lekelenmem. 33 yasindayim ilk defa basima boyle bisey geldi
Gozdeeb muserrefyavuz olduysada supriz bi gebelik olucak bize. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah vardir sende. Adetin nasildi bu ay. Ustunemi gordun acaba?