sinemysbaby Aycicegim oksaparı ne zamana kadar kullanacaksınız bende hafif eğilim varmış kullanıyorum şuan 8 haftalıpım
sinemysbaby Aycicegim evet tüp bek. Ama bende iki tame heterezigot kan sadece. Yani eğilim var aslında sadece ama yine de kullanıyorum Sizin pıhtılaşma dereceniz nedir size verdiler
Aycicegim sinemysbaby bende pıhtılaşma yok ilk kızımda da kullanmıştım tüp bebek olduğu için kullandırıyor doktorum
sinemysbaby Aycicegim oksapar 04 mu peki. Alla alla çok şaşırdım. Tüp bebek doktorum bana 12. Haftadan sonra bırak dedi hatta. Aslında hiç kullandırmayacaktı hatta. Bende ki başlangıç diye. Sizde hiç yokmuş ilk defa duydum olmamasına rağmen kullanan canım
sinemysbaby ipekyildiz sizin pıhtılaşma dereceniz ne peki gereksiz kullanım mı yapıyorum ne yapıyorum anlamadım ki. Perinatolog randevumu bekliyorum soracağım
Aycicegim sinemysbaby genel olarak tüp bebek hastalarına kullandırıyorlar şaşırmanıza şaşırdım bende 😄 transfer öncesi corasprin kullanıyoruz sonrasında Oksopar enox axeparin hangisi varsa 4lük olandan hatta rapor çıkartılıyor
ipekyildiz sinemysbaby derecesini bilmiyorum bişey demedi doktor.yasim 41 ve tüp bebek.o yüzden olabilir
istanbuldabiizmirli Aycicegim İzmir deki bir çok ezcanede var, ben de İstanbul da yaşadıgım ve İzmirli oldugum için burada sorun yaşadıgımda kardesım sagolsun ecza depolarını aradı belki 10 ayrı eczane buldu ve bana ilacı temin etti. İzmir seçeneğini unutmayın🫶🏻
Aycicegim istanbuldabiizmirli yaa nasıl olur geçen hafta İzmir de bulamadık depolarda yok dediler her girdiğimiz eczane sanırım tanıdık olmadan vermiyorlar
istanbuldabiizmirli Aycicegim depoları arayın telefonla. Ezcaneye müşteri gibi girince değil direkt depoları arayıp stokları öğrenebiliyorsunuz. Benim elimde o kadar çok kaldı ki zamanında direkt doktordaki diğer hastalara vermiştim
lelesbaby__ Aycicegim ben kayserideyim burda doktorumun onerdigi bir eczane var va elinde her zaman oluyor. alip size gonderebilirim veya kargo konusunda siz sorabilirsiniz KAYSERI ÖZKAN Eczanesi cok iyiler eminim yardimci olurlar