bebek308_ Kızlar merhaba ben şuan 32 haftalığım 33 haftalıkta gidicem doktora konuşacam mecburi sezeryan olacak ama benim arkadaşım kanuni takipli bi testi varmış kanuni yapmıyorumuş onu çam sakuraya gönermiş doktoru direk ladın doğum acile gitmiş anlatıgına göre milet hep sırada bekliyormuş gideni direk nst ye baglıyormuş ve azarlıyorlarmış yatak olmadığı için insanları bekletiyorlarmış fln onuda ayrı azarlamışlar madem kanuni takiplisin ne işin var burda diye oda doktorum beni gönderdi bu testi yao diye yok demiş doktorun çok biliyorsa yaptırsaydı demiş fln ama bilemedim yaa bende kanuniden memun değilim diye çam sakuraya gidiyirum orada takipliyim bana dedi haberin olsun orası çok karışık berbat fln ben şuan kanunide yatışı var çok ilgili diyor hemşireler fln
Busranur_mnts bebek308_ ben de çam sakura takipliyim dün normal muayenede nstde sancı öıktı 37 haftalığım acile yönlendirdi açıklık bakıldı serum ve nst bağlandı sarı alandaydım orda yatarken doğum için gelenler falan oldu iki.jişiyi hemen doğumhaneye aldılar birini ayrı ameliyata hazırladılar falan sonuçlarıma baktı doktor 2 saat sonra yine nst bakalım dedi gittim geldim falan 2. Nstdeyken birisini doğumhaneye yatış için bekletiyorlardı biraz şans işi yoğunluk olunca ona göre davranmak zorunda kalıyorlar ben genel muayeneden muameleden memnun kaldım özenli şefkatli güleryüzlü olmasalar da tersleme vs olmadı en azından 😅
Busranur_mnts bebek308_ b de genel olarak okuduğum duyduğum yorumlarda acilin yoğunluğundan dolayı şikayet var ama doğumhane katından ordaki ebelerden vs memnunlar orda sonuöta kendş odandasın gelip gidip ilgilenirler
bebek308_ Velhasıl kelam gerçetkende kötü muamele gören bukadar berbat olan vyaşayan varsa akıl verin ban 🥺
Angelaass bebek308_ canım arkadaşına öyle insan denk gelmiş. Sonuçta acilden girmiş. 1 aydır çam sakurada yatıyorum çok güler yüzlü neşeli iyi ebeler hemşireler de var dominant ciddi duranlarda var. Şans işi
bebek308_ Angelaass değilmi vala bende su an için memnunum vala bakalım büyk ihtimal doğumumu orda yapacam
bebek308_ Busranur_mnts peki şu an ne durumdasın canım vala benim doktorum iyi ama bi tık aceleci oğuzhan bey belki gitmişsinizdir. De ama merulah beyden çok memnunum bugün ebeylede konuştum çantamı hazırladım süslemelerde koydum ama izinverilmiyor dediler yok dedi öyle birşey yok herkes her istediğini yapabiliyor dedi bakalım emrulah beyden devam edecem ama doğumum büyük ihtimal burda olacak memnunum genel olarak
Busranur_mnts bebek308_ duydum o doktoru ama gitmedim kadın doktor tercih ediyorum genelde Bugğn 2 3 saatte bi hafif adet ağrısı gibi gelip gitti kendime dikkst ediyorum bebeğim hareketleri iyidi salı günü randevu var bakalım Ben hep başka doktorlara gittin genelinden memnunum
bebek308_ Busranur_mnts isimleri ne cnm ben bazaen bu iki doktorunda randevusunu bulamıyirum bari senin tavsiyenle gidiyim
Busranur_mnts bebek308_ alime dilayda uzun , buket Tuğba önder, gönül kırmızı, ayşe özge şavkı, burada hantan turhan karakuş da önerdiler erkek olarak Enes saraç çok öneriliyor Asistanları oluyor bazen ama doktorların kendisinde memnunum