Senaamomm Brcsrn biz de aldik ama kullanmadik daha canm evde sürüsünü beğendim çok güzel ve rahat ama arabada nasıl yer kaplar bilemiyorum henüz
Liva05 Brcsrn kendim almadim ama arkadasim aldi surusu falan rahatmis memnunmus tavsiye etti bende almayi dusunuyorum
Gulsum2308 Brcsrn ben aldım canım ama henüz kullanmadık mağazasında evde sürüşünü denedim çok araştırdım en son bu arabaya karar verdim tavsiye ederim çok ağır değil diğer arabalara göre puseti falan daha hafif hatta
tugcezrhlgl Ranger aldım ben daha kibar duruyo diye ama sürüşleri aynı diye biliyorum... kullanışı iyi hafif evde sürdüğüm kadarıyla 😂
Brcsrn tugcezrhlgl internetten mi aldınız görerekmi peki ? İstanbulda varmış sadece mağazası da ben izmirdeyim o yüzden burda sormak istedim alanlara
Bhr58 Brcsrn canım biz de ist mağazasından kargo ile aldık ödemeyi eft yaptık yolladılar diğer sitelerde fiyat daha fazla o yüzden eğer düşünüyorsan o şekilde daha uyguna gelir
tugcezrhlgl Brcsrn bursada bir mağazada bakmıştım internetten takip ediyordum ama orda kapatamadım arabayı ve görseldekilerden büyük geldi gözüme spmra hevesim kaçmıştı başka araba baktım onlar bundan daha kaba geldi... kendi sitesinden aldık 2 güne elimizdeydi
Brcsrn Bhr58 anladım :) memnun kaldınızmı peki ? Birde katlanınca ne kadar yer kaplıyor zahmet olmazsa çekip atsanız müsait olduğunuzda?
Gulsum2308 Bhr58 canım bende allroad modelini aldım henüz kullanmadım evde denedim ama sürerken hafif oynama var mağazasına sordum süspansiyonu esnek olduğundan hafif oynadığını söylediler seninde öyle mi canım
Bhr58 Brcsrn kullanmadığım için henüz yanıltmak istemem ama yarın size resim atarım ☺️ Bnde yorumlar ve uzun araştırmalar sonucu aldım umarım memnun kalırız 🙏
Brcsrn Bhr58 teşekkür edeerim :) inşallah memnun kalırsınız.. ben 2 model arasında kaldım prego quattro ve elele allroad kafam karıştı çok zor gerçkten karar vermek 🙈😊
Bhr58 Buse09 elelenin Kadir has avm de yeni bi mağazası açıldı orada Mart sonuna kadar fiyatlar Ranger 1250 allroad 1450 bn bayadır araştırıyorum sitelerde vs daha yüksek fiyatlar biz aradık kargoyla gönderdiler bu fiyatlardan
Bhr58 Gulsum2308 canım valla hiç dikkat etmedim o kadar farketmedim de baya inceledim ama tekrar bakayım ☺️